Roses, llibres i TauSalut pels que s’estimen

Aneu a la Clínica Dental Guiu i ensenyeu les dents!
22 abril, 2013
El tercer disc d’Inspira ja es pot escoltar a Spotify
23 abril, 2013
Mostrar tot

Roses, llibres i TauSalut pels que s’estimen

tausalutSom dimarts? Iupiiiiii! Els dimarts ens encanten perquè a Tecletes comencen de la millor manera: compartint un espai de pau i tranquil·litat amb els més petits. La Cora Kage, del centre de fisioteràpia i osteopatia Tausalut, ens fa classes de ioga per a mares amb nadons. Així doncs, és un gran dia per explicar-vos que TauSalut també forma part de la xarxa Minipop.

Entre llibres, roses, princeses i dracs, aquest Sant Jordi us animem a enamorar-vos, estimar-vos i a cuidar-vos amb Tausalut. En aquest centre de fisioteràpia i osteopatia creuen que la prevenció és tant important com una bona recuperació. Els seus tractaments no es dirigeixen només a persones amb dolences, sinó també a persones que s’estimen i volen sentir-se millor amb el seu cos, cuidar-lo i procurar-li més salut.

tausalut2A número 19 del carrer Pere Martell de Tarragona hi trobareu un espai únic, dedicat a vosaltres, a la vostra salut i al vostre benestar. El seu equip professional us ofereix tot un ventall d’especialitats dintre de la fisioteràpia i de l’osteopatia perquè pugueu escollir el tractament que més us convingui.

És un espai de treball multidisciplinar. Tots els seus professionals treballen pel benestar del pacient. D’aquesta manera el pacient no “pertany” a un terapeuta concret sinó que rebrà el tractament que més li convingui en funció de les seves necessitats.

Els professionals fisioterapeutes i els osteòpates treballen conjuntament per trobar les disfuncions, tractar-les i posteriorment acompanyar el pacient en el restabliment i manteniment de la seva salut.

Tausalut va obrir les seves portes l’any 1998 al carrer Ramon i Cajal. Uns anys més tard, al 2005, va estrenar nou espai al carrer Pere Martell. L’any 2008 va ampliar serveis i instal·lacions. L’any 2008 el centre amplia serveis i instal·lacions.

És un centre amb identitat pròpia, on tractament i prevenció s’uneixen en benefici del pacient. Disposa de 200m2 distribuïts en un ambient ampli, lluminós i modern alhora que ofereix tractaments individuals en les diferents disciplines terapèutiques i tot un ventall d’activitats grupals dirigides a la prevenció de la salut dels seus pacients.

Si en voleu saber més podeu consultar la seva web http://www.tausalut.com, on hi trobareu més informació sobre els tractaments (fisioteràpia, Indiba Activ Prorecovery, osteopatia, reflexoteràpia i massoteràpia), les activitats (gimnàstica dolça, Salutgym, pilates, ioga i Tai Chi Chuan) o la formació com els cursos de massatge infantil.

Com diuen ells: Feu Tau, feu Salut!