El Minipop es presenta a la Fira de Titelles de Lleida

L’Estudi de Música serà al Minipop per fomentar la creativitat dels més petits
30 abril, 2013
Autèntica cuina marinera al Serrallo
1 maig, 2013
Mostrar tot

El Minipop es presenta a la Fira de Titelles de Lleida

Cartell III Minipop LleidaBon dia gent de Lleida! Sabeu què és el Minipop? Noooo?? Encara hi ha gent que no sap de què va aquest festival d’oci alternatiu per a tota la família que se celebra a Tarragona els dies 1 i 2 de juny? Tranquils, no ens posem nerviosos que abans de l’aplec del cargol això està solucionat! Aquest diumenge, aprofitant la magnífica Fira de Titelles, una expedició del Minipop es desplaçarà cap a les terres de ponent per posar-hi remei i explicar-vos-ho tot. Vindrem amb tota la família per escampar als quatre vents el cartell de luxe de la tercera edició del Minipop. I sí, també vindrem perquè ens encanten les titelles.

I com us presentarem el Minipop? Amb un tastet del festival. Ens instal·larem a la plaça de les Comèdies de 18 a 20 hores amb bona música i un taller.

La música anirà a càrrec de la selectora lleidetana Dj Lupe, 100% vinil. Ella és amant de la música negra, l’ska clàssic, els hits dels 60s, 70s els 80s, el rock&roll, el swing i fins i tot el mambo. Ha punxat en les dues darreres edicions de Santa Tecla, als locals Pentagrama Soul Club, al bar Bon Aire, Pub Línia (Lleida) i Sala Zero (Tarragona), entre d’altres.

Per altra banda, la gent de la Fira Minicrafts, una de les novetats del festival d’enguany, ha preparat un taller artístic familiar que consisteix en la fabricació d’un joguina molt original i divertida amb l’ocellet del Minipop.

A més, podreu comprar l’entrada anticipada allí mateix, deixar les vostres dades i participar al sorteig d’unes vambes Munich que es realitzarà en finalitzar la presentació.

Ah! I si participeu al concurs instagram de la Fira de Titelles podeu guanyar dues entrades pel Minipop. Només cal que capteu fotografies amb Instagram durant la fira i les compartiu amb aquesta aplicació al hashtag #firatitelles2013