La família a l’aigua i conjuntada amb el mateix estampat

La terrassa perfecta és al parc de l’amfiteatre de Tarragona
7 maig, 2013
Hi havia una vegada… El Minipop a la Biblioteca!
8 maig, 2013
Mostrar tot

La família a l’aigua i conjuntada amb el mateix estampat

OriolP web copiarAmb aquest solet ja comencem a pensar amb l’aigua. Voleu anar a la platja, a la piscina o al Minipop i brillar amb tots els membres de la família junts i conjuntats?

La marca de banyadors Oriol P., amb 25 anys d’experiència, és pionera al mercat estatal en oferir la possibilitat de portar la mateixa estampació en els vestits de bany de tota la família.

Podeu triar, remenar i emprovar-vos les seves meravelloses col·leccions a Tarragona (Sant Agustí, 4), Salou (Barcelona, 5), Torredembarra (plaça de la Vila, 3), Cambrils (Consolat de Mar, 3), Calafell, Sitges, Sevilla i Saragossa o a la botiga online www.oriolp.com. Hi trobareu moda de bany i complements molt minipoperos, frescos i amb glamour. No us sembla que combinen bé amb el festival? És tot un luxe que sigui un mecenes de la xarxa Minipop.

logo_Oriolp copiarOriol P. ha marcat línia dins de la moda de bany a Espanya, amb col·leccions sempre innovadores en estampats i teixits des dels inicis. Destaca pels seus dissenys, estampats exclusius i relació qualitat-preu, creant així una fidelització amb els clients que ha anat creixent amb la marca al llarg de la seva trajectòria.

oriolp 2013 web copia copiarTé una gama àmplia de bikinis i banyadors per dona, així com una altra línia més juvenil que abasta des dels 2 fins als 14 anys (nen i nena). I en la col·lecció d’home hi ha estampats per igualar amb la família o només amb nen. A més, ofereix una col·lecció de complements com vestits o polos (de cotó 100%) i una gran varietat d’accessoris, disponibles només a les seves botigues, que van des de bolsos o caftans a sandàlies més sofisticades per una nit d’estiu.

Feu un cop d’ull a la seva web o al seu bloc.