Canvieu de look amb Antonieta Agustí

El Minipop corre de mur en mur per les xarxes socials
16 maig, 2013
Raffa Gelati, una geladeria a la mida del Minipop
18 maig, 2013
Mostrar tot

Canvieu de look amb Antonieta Agustí

antonietaComenceu a sentir una gran sensació de benestar. Ja podeu relaxar-vos, tot el que us envolta està preparat perquè visqueu una experiència de confort única. I ara gaudiu, heu entrat al centre de perruqueria d’Antonieta Agustí a El Corte Inglés de Tarragona; un espai innovador on us dispensaran totes les atencions que us mereixeu, us escolten i us proposen un estudi d’imatge personal perquè pugueu ser qui voleu ser: vosaltres mateixos.

Com anem de cabell? Quan fa que no us feu un regal? Abans del Minipop heu de passar per les mans i les tisores dels perruquers d’Antonieta Agustí. El festival ja hi ha entrat i ha sortit ben pentinat. És tot un luxe comptar amb el mecenatge d’una perruqueria de referència, amb història, innovadora i tan arrelada a la ciutat de Tarragona.  Si en voleu saber més coses entreu al seu web o truqueu-los al 977 24 45 03.

A més, si us agrada el món de la imatge i la moda, també tenen un Institut Superior de Perruqueria al carrer Estanislau Figueres. És una escola de perruqueria i centre de perfeccionament on ofereixen ensenyament pràctic i personalitzat perquè pugueu desenvolupar la vostra creativitat des del primer dia.

presentacioantonietaAh!! I casualitats de la vida! Justament avui teniu l’oportunitat de conèixer els orígens i la filosofia d’aquesta excel·lent perruqueria. Us ho explicarà la mateixa Antonieta Agustí a la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra, on es presenta el llibre “Antonieta Agustí. Aprenentatges i mestratges d’una torrenca: l’exercici d’una professió”, de Josep Solé i Armajach. És un repàs a la trajectòria professional i personal d’aquesta emprenedora, que va començar en un moment de plena dificultat i de manera totalment vocacional. Ella treballava en una fàbrica de cintes i cremalleres i en sortir ja l’esperaven a casa una o dues senyores. Els rentava el cap, els posava els ‘rulos’, les col·locava sota l’assecador enginyat pel seu pare mentre aprofitava per menjar, i tornava a acabar-les de pentinar. Amb aquest llibre és un reconeixement a una artista que de petita ja volia ser perruquera i que ha creat escola.