Raffa Gelati, una geladeria a la mida del Minipop

Canvieu de look amb Antonieta Agustí
17 maig, 2013
Busqueu habitacions familiars? Hotel Catalunya Express!
19 maig, 2013
Mostrar tot

Raffa Gelati, una geladeria a la mida del Minipop

raffa2Tenim una geladeria feta a mida! Raffa Gelati té una terrasseta amb productes bons, sans i naturals per cada dia del Minipop. Per dissabte, la geladeria del Balcó, al número 6 de la Rambla Nova. I per diumenge, la del Serrallo, al carrer Trafalgar, 33.

A més d’uns locals acollidors i uns cambrers súper-simpàtics, hi trobareu gustos autèntics i naturals, gelats de primera qualitat, artesanals i de textura fina.  Es desfan al paladar, són digestius i deixen una meravellosa sensació de benestar. En una paraula: impressionants! I, és clar, també són patrocinadors del Minipop.

raffa1No és la primera vegada que treballem junts. Recordeu la Begudeta de Santa Tecla? Va ser un èxit! I la va crear l’any passat el gelader Raffa Olivier a base de sucs naturals de maduixa i llimona, amb un toc d’anisets. Era una adaptació de la Mamadeta pensada especialment pels més petits, evidentment sense alcohol, i apta per celíacs i al·lèrgics a la lactosa i l’ou. I també tenia el seu got de color lila i amb un cordó perquè la canalla se’l pogués penjar al coll.

raffa4Raffa Olivier és un mestre! Ha creat amb passió al voltant de 200 gustos diferents, entre sorbets, cremes i gelats, seguint les receptes heretades del seu pare, que va obrir el primer establiment a Tarragona l’any 1962.

Què? Us ve de gust una orxata? Llet merengada? Un raffaelo de xocolata, coca i ametlla? Vainilla, tiramisú, macadàmia, canyella, kinder, conguito? Una copa Tarragona? Ah! I si teniu una celebració, hi podeu comprar barres de gelat i pastissos per emportar que us faran quedar de primera!