Trens, hotels, càmpings i restaurants a preus Minipop

Ja tenim la meitat de les entrades venudes!!
22 maig, 2013
Una aparador de productes diferents i divertits per la canalla
23 maig, 2013
Mostrar tot

Trens, hotels, càmpings i restaurants a preus Minipop

renfeEi turistes!! Si veniu a Tarragona pel Minipop no reserveu res sense entrar a l’espai d’informació turística del nostre web. Hi trobareu descomptes molt interessants!!

Per començar, podeu venir al festival en tren i estalviar-vos un 30% del bitllet de la Renfe. Per aconseguir aquesta promoció heu d’imprimir aquesta butlleta i portar-la a qualsevol oficina de Renfe-Adif o a la vostra agència de viatges.

Podeu seguir descomptant si reserveu habitació en un dels tres hotels de la xarxa Minipop que ja us hem avançat en entrades anteriors. Són el Catalunya Express (**), el Sercotel Urbis Centre (***) i l’Husa Imperial Tarraco (****).

tamaritI si preferiu anar de càmping, del 30 de maig al 3 de juny, els nens us sortiran gratis al Caledònia de Tamarit, al Torre de la Mora, al Trillas Tamarit, a Las Palmeras de Tarragona i al Tamarit Park Resort.

I encara ens queden les promocions dels restaurants de la xarxa Minipop. Us els recordem. A la Part Alta i al centre hi teniu el Barhaus, Cócvla i Les Granotes i al Serrallo el Balandra i el Manolo.

polseraI quan acabi el Minipop no llenceu l’entrada!! Els polseres verds i liles esteu de sort. A partir del dia 1 de juny podreu introduir el codi de la vostra entrada a l’apartat de la Xarxa Minipop i descarregar-vos un arxiu pdf amb un bon reguitzell de descomptes que haureu d’imprimir. Cada cupó de descompte té la promoció d’un dels 46 mecenes de la Xarxa Minipop. Fixeu-vos amb l’oferta i la seva caducitat i aprofiteu les grans oportunitats que ens ofereixen!