MiniTarraco també s’apunta a la xarxa

El Minipop es fa gran amb artistes consolidats i de prestigi
6 abril, 2013
L’escola bressol YoNi: experiència, innovació i nens feliços
8 abril, 2013
Mostrar tot

MiniTarraco també s’apunta a la xarxa

minitarracoN’acabem de fitxar un que també és mini com nosaltres: MiniTarraco. Aquest no ens podia dir que no! I ens ha dit que sí molt convençut. Un nou mecenes pel Minipop que té molts punts en comú amb el festival. Els dos projectes som una proposta d’oci cultural alternatiu i estem pensats per gaudir en família.

Si voleu veure Tarragona en miniatura i jugar com els romans, no us podeu perdre MiniTarraco. És un espai a l’aire lliure que conté reproduccions artesanals a gran escala de diverses obres arquitectòniques que fan de Tarragona Patrimoni de la Humanitat. Podreu veure la Catedral, el Pont del Diable, l’Amfiteatre, la Torre del Pretori, part de la muralla amb la Torre de l’Arquebisbe, la Torre dels Escipions entre d’altres. A partir d’aquest recurs, ofereixen activitats orientades als infants de manera que puguin reforçar el contingut curricular amb l’aprenentatge fora de l’aula i en família.

logominitarracoMinitarraco és un espai adequat a l’aire lliure on els nens i adults poden realitzar les seves activitats i passar un dia o mig dia divertit i agradable, en un lloc idoni  en plena natura. És a cinc minuts de Tarragona, a la carretera de Santes Creus al Pont d’Armentera TP-2031 El Catllar (a mig km de Pallaresos).

Els nens podran visitar i fer un recorregut i fotos en família dels monuments més emblemàtics de la nostra Tarraco i seguidament realitzar en grup o família diferents activitats i aprendre a jugar com ho feien els nens romans.

Dins de les activitats orientades per a nens 3 a 13 anys podem trobar sorrals, on els petits faran de arqueòlegs i descobriran tresors i objectes de l’època.

També ofereixen una gimcana a la romana, que consisteix en construir un trencaclosques gegant de la catedral, jocs de bitlles, la xarranca, encistellar ametlles en àmfores… I, com no, els tradicionals jocs romans, on els pares també participen, com les carreres de sacs, jocs de corda, curses de sacs i jocs amb parelles.

A més, també tenen la zona de jocs de taula, amb el III,IV,V en línia o jocs amb palets, entre altres. I finalment ens proposen fer un petit taller de pintar, retallar i enganxar alguna de les imatges de Minitarraco.

Activitats de MiniTarraco:

– Dia de pícnic i activitats – grups familiars i amics: Gaudeix amb la família i amics d’un dia de pícnic i activitats a la romana.

Aniversaris infantils: Un aniversari diferent i divertit  jugant com els nens romans.

Activitats familiar de mig dia

Activitats familiar de dia sencer: excursions guiades de 45 minuts, ruta vermella, dinar, visita i jocs romans al Parc Ecohistòric del Pont del Diable)

Sortides escolars d’educació infantil i primària: Ampas, esplais, casals de colònies.

Trobareu més informació al web www.minitarraco.com i si teniu algun dubte o voleu fer una reserva podeu escriure al mail Reserves.minitarraco@hotmail.com o trucar al telèfon 616093820.