I els guanyadors d’unes Munich són…

L’escola bressol YoNi: experiència, innovació i nens feliços
8 abril, 2013
Qui vol viatjar amb fills petits sense renunciar al romanticisme?
9 abril, 2013
Mostrar tot

I els guanyadors d’unes Munich són…

sabatesmunichJa sabem qui vindrà al festival amb unes Munich noves de trinca sense gastar-se ni un euro!! Un adult i un nen podran ballar al ritme del Minipop sobre les sabatilles esportives més urbanes i modernes del món. Hem fet un sorteig entre els que van comprar l’entrada anticipada el dia de la presentació a la plaça de la Font.

Però qui són els afortunats  o afortunades?? En aquest moment no ho sabem ni nosaltres ni ells. Tenim un número aleatori que ens ha donat Random.org. És el número d’una entrada. Així que… Atenció, atenció! Que tots els que van comprar les primeres entrades vagin a buscar-les!

I l’entrada guanyadora és… (redoble de tambors): la número 711. Qui la tingui que es posi en contacte amb la Marta (marta@minipop.net) per presentar-se, donar-li l’adreça per enviar-les i la talla de peu de l’adult i del nen.

Des d’aquí els felicitem perquè acaben de guanyar unes sabates noves, però no unes sabates qualsevols, noooo! Unes vambes molt especials, superxules, espectaculars, fabricades per una empresa familiar de l’Anoia coneguda internacionalment. Resulta que la tercera generació la va rellençar aposant pel calçat de carrer i informal amb el resultat que tots coneixeu. Les sabatilles de la X, tot un èxit, una referència en el sector de la moda esportiva.