El cafè del Metropol acull demà la presentació del conte il·lustrat El carrer del Mar

Estrenem canal a Instagram
12 abril, 2013
Roses, llibres i TauSalut pels que s’estimen
13 abril, 2013
Mostrar tot

El cafè del Metropol acull demà la presentació del conte il·lustrat El carrer del Mar

carrerdelmarVoleu descobrir les aventures salades que representarà la companyia de teatre Genovesa al Minipop? Us ve de gust conèixer Joan Barrets i Mar Borrajo, els autors del conte il·lustrat El carrer del mar? Sabíeu que Piscina un petit oceà és una nova editorial especialitzada en contes il·lustrats amb seu a Tarragona? I que si camineu pel carrer del Mar arribareu al Minipop?

Els autors de El carrer del mar presenten el seu relat interactiu demà dissabte dia 13 d’abril. A les 12.30 hores, al cafè del Metropol (Rambla Nova, 46, de Tarragona), teniu l’oportunitat de saber quines històries transiten entre la fina línia de l’aigua i una filera de cases amb gust de sol, cel i sal.

Diu l’editor, Joan Rioné, que al carrer del Mar no hi ha semàfors; la gent s’atura quan. S’hi expliquen 730 històries a l’any, dues per dia. Sempre les mateixes, però mai no són iguals. Ho podreu veure en forma de teatre itinerant el diumenge 2 de juny a les 12.30 hores al passeig del Serrallo. Genovesa, Piscina un petit oceà i Minipop fem un bon equip i som per tots els públics.

A més, demà l’escriptor Joan Camises i la il·lustradora Marta Contreras també presentaran ‘Formigues a la cuina’, que relata les peripècies d’una nena a la cuina de casa amb unes formigues.

piscinaokPiscina un petit oceà és un nou projecte editorial, amb seu a Tarragona, especialitzat en contes il·lustrats per a tots públics. Busquem històries, paraules, dibuixos… i els converteixen en llibres: taaatxan!! La seva piscina és de mar salada i s’hi poden viure aventures extraordinàries. Un lloc per descobrir amb escafandre, en submarí o en vaixell. La seva piscina, com l’oceà, té un immens horitzó; lluny, molt lluny.

A Piscina fan llibres però amb una condició. Cal que tots els processos (creatius, d’edició i d’impressió) esdevinguin a prop de casa. Així doncs; la idea original, el text, les il·lustracions, el disseny, la maquetació i també la impressió… els realitzen treballant amb professionals de l’entorn. Podem parlar d’un producte editorial amb “garantia de proximitat” que, com els tomàquets de l’horta, és sa, fresc i saborós! Resumint: Piscina un petit oceà és una excusa per fer allò que els agrada amb bons amics i amigues.

Si els voleu conèixer millor i passar una bona estona, no us perdeu la presentació de demà al cafè Metropol.