L’Hort de Redó, verdura 100% natural

Roses, llibres i TauSalut pels que s’estimen
13 abril, 2013
De càmping en família a Cambrils
14 abril, 2013
Mostrar tot

L’Hort de Redó, verdura 100% natural

hortredo2I ja que aquest cap de setmana estem per la Terra Alta, traurem el cap per Gandesa. Anirem a dir bon dia i gràcies pel mecenatge a Josep M. Forcades de l’Hort de Redó. Allí ens ensenyaran a petits i grans com es cultiva la terra de manera tradicional i artesanal, tal i com ho feien els nostres avis, utilitzant les rotacions de cultius i les associacions entre diferents famílies de plantes. Seguint la lluna i amb tractaments completament naturals fan créixer el seu hort des de la sembra fins a la seva recol·lecció.

hortredo3Per a que pugueu experimentar vosaltres mateixos el gust de poder collir la vostra pròpia verdura, us conviden a visitar-los i conèixer una mica millor aquest ofici mil·lenari. Collireu tomàquets, albergínies, cogombres, carbassons, enciams, entre altres. I si ja tenen els tomàquets a punt podreu fer un tastet de les diferents varietats.

hortredo4A l’Hort de Redó es dediquen a fer verdura 100% natural, lliure de productes químics, i te la porten a casa. Fan cistella de verdures de temporada. Els podeu trucar al 618394752 i seguir-los al Facebook.