Joana Serrat presentarà “The relief sessions” al Minipop

El millor somriure d’Ouistiti Estudi Fotogràfic
16 abril, 2013
Un univers de productes de primera qualitat a Vallès Puericultura
17 abril, 2013
Mostrar tot

Joana Serrat presentarà “The relief sessions” al Minipop

joanaserratJoana Serrat és la princesa de colors de la tercera edició del Minipop. El dia 1 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona la podreu veure en directe presentant la seva cara més íntima i personal. És l’únic concert programat a Tarragona capital de la gira del seu últim treball. Ja teniu les entrades?

Aquesta vigatana ha sorprès tothom de la millor de les maneres,  amb un doble CD nomenat “The Relief Sessions” que ha rebut tot d’adjectius superlatius. No és d’estranyar, el seu disc és amable i evocador i amaga un folk indie d’autor càlid, íntim, eclèctic i ple de personalitat cantat en català i anglès.

La seva actuació acompanyada de la seva excel·lent banda d’acompanyament marcarà la recta final d’una gira que l’ha portat arreu de l’estat espanyol amb unes crítiques tan entusiastes que ens fa esperar el seu concert amb candeletes.

Mentrestant, per anar fent boca, us convidem a escoltar una de les nostres cançons preferides, “Princesa de colors“, i a visitar el seu web: http://joanaserrat.bandcamp.com/