No us quedeu sense entrada pel Minipop!
17 abril, 2013
Senior i el Cor Brutal omplirà el Minipop de rock americà a la valenciana
18 abril, 2013
Mostrar tot

Pipipop i a pisfrutar!

pipipopNo us ho creureu, acabem de fitxar un mecenes per flipar. El Pipipop ha caigut a la xarxa Minipop. Encara estem en estat de xoc! Això ho hem de provar!

Noies, dones, mares, àvies… Quantes vegades ho havíeu pensat? Ara ja és una realitat! Pipipop va néixer aquest mes de gener amb l’objectiu de fer la vida més fàcil a les dones de totes les edats a l’hora de fer pipí.

Aquest producte nou i original ha estat dissenyat per la reusenca Caroline Cochs, pensant  en totes les dones! Actives, passives, en moments d’esport, d’oci o en viatges llargs i puntuals. Per a totes les dones, mares, treballadores, esportives, discretes, divertides, viatgeres… des dels 15 als 70 anys o més.

pipipop2El Pipipop és una peça de roba interior íntima, de cotó i amb un dispositiu en silicona tractada per ús humà sense additius. És respectuós amb el medi ambient i vol respondre a la necessitat de les dones de poder fer les seves necessitats fisiològiques urinàries sense problemes higiènics i sense haver de treure’s la totalitat de la roba. El model és una marca registrada a tot el món i està patentat.

En aquests moments, es comercialitza a través de la seva botiga online www.pipipop.com i també es pot trobar des del mes d’abril a Esports K2 de Tarragona, la botiga que l’alpinista Óscar Cadiach té al carrer August, 23. Degut al seu èxit als països llatinoamericans, des de finals de març l’empresa ja té un distribuïdor a Puerto Rico i s’està en negociacions amb altres països llatinoamericans.

El Pipipop es presenta en bosses individuals amb les següents talles: XS, S, M, L  i XL. Una de les seves claus és que no és d’un sol ús, es pot rentar a mà o a la rentadora i la seva conservació és com la de qualsevol peça de roba de vestir femenina.

Per a la seva creadora, Caroline Cochs, l’objectiu més important que té el seu projecte és que sigui “d’ús quotidià per a la dona del segle XXI”. El Pipipop només vol respondre a una necessitat puntual, vol ser un “utensili que ens ofereixi les mateixes oportunitats i facilitats que tenen els homes a l’hora d’orinar” argumenta Caroline Cochs.

Pipipop SL ja està investigant i els seus nous reptes són una nova calceta pantalonet per a fer esport, i una calceta adequada a l’anatomia i necessitats fisiològiques de les dones de la tercera edat.