Noona presentarà la seva nova bossa-manta per nadons a la Fira Minicrafts

Entreu a Minimum i vestiu a tota la família
25 abril, 2013
El Minipop menja espigues d’or
27 abril, 2013
Mostrar tot

Noona presentarà la seva nova bossa-manta per nadons a la Fira Minicrafts

noona3Si l’any passat vau venir al Minipop segur que coneixeu l’artesania del nadó de Noona. Tenien paradeta a la Fira Mumpreneurs. I enguany les podreu tornar a veure perquè repeteixen dins la Fira Minicraft i ens portaran la seva nova bossa-manta per a nadons. A més, una d’elles és la nostra buscadora de mecenes i, és clar, s’ha de predicar amb l’exemple! Noona també forma part d’aquesta fantàstica xarxa Minipop que ens ajuda a fer créixer el festival.

Noona és una empresa d’articles fets a mà per a nadons creada el 2012 per dues amigues que amb la trentena els va arribar la maternitat, la crisi i la reorientació laboral. Sovint no se sentien atretes per l’oferta del mercat i van voler crear peces úniques per a les seves filles. D’aquí neix l’idea de Noona. Amb l’ajuda de dues màquines de cosir casolanes, imaginació i ganes de fer coses volen oferir-vos uns productes bonics, fets a mà i amb molta cura.

noona4Treballen a poc a poc i amb bona lletra. Són unes artistes. L’any passat us van presentar el pack del nadó i aquest any, com us explicàvem, han creat la bossa-manta.

El pack del nadó agrupa tres peces teixides a mà en una gran varietat de teles estampades de cotó, consta d’un mocador de coll, un porta-xumet i un sonall a conjunt. L’han pensat com un producte adequat per regalar a un nadó ja que podrà lluir-lo fins més enllà dels dos anys.

La bossa-manta és una manta pel terra perquè jugui el vostre nadó, suau, tova i bonica, ideal per quan vas al parc, a la platja, al jardí, i vols protegir-lo de les pedretes, la humitat, la sorra. La bossa de conjunt la fa pràctica per desar-la i transportar-la. Com no podia ser d’altra manera, les cusen artesanalment amb una gran varietat de teles estampades de cotó.

noona2noona1I no us cal esperar el Minipop per veure aquest parell de mares emprenedores i les seves creacions. Avui divendres 26 d’abril (de 17 a 21h) i demà dissabte 27 (de 10 a 21h) les trobareu a la primera edició del mercat artesanal infantil Mans Manetes, que es farà a Gran de Gràcia, 137, de Barcelona. A més, els seus articles també es venen a comerços de ciutats com Tarragona, Reus i Gandesa.

Seguiu-les a Facebook per estar al corrent de tot i us sorprendran.