Si no ho trobeu a Mercamoda és que no existeix

El Minipop menja espigues d’or
27 abril, 2013
Be One i digues “Per fi és dilluns”!!!
29 abril, 2013
Mostrar tot

Si no ho trobeu a Mercamoda és que no existeix

SAMSUNGNo cal que arribi al Carnestoltes per sortir a passejar! Avui ens posem una disfressa per saltar, cantar i ballar. Tiro-liro, tiro-liro, tiro-liro, tirolà!

Als nens els encanta disfressar-se i a nosaltres també. És una bona opció pels dies de pluja. Per això us volem explicar que a Mercamoda, un altre dels micromecenes del festival, hi trobareu de tot. Tenen una àmplia gama de productes del món de l’espectacle i carnavals, flamenc, dansa, tota mena de teixits per triar i remenar, merceria  i un llarg etcètera. Més de 10.000 articles referenciats i més de 3.000 disfresses en estoc permanent. Si no ho tenen ells, no ho té ningú!  Són la referència del sector. Poden dissenyar, tallar i confeccionar qualsevol petició.

Mercamoda se situa al número 12 del carrer Jaume I de Tarragona (davant de la Tarraco Arena Plaça, l’antiga plaça de braus). A més, tot just ara estan remodelant el web http://www.mercamoda.com on aviat hi podreu veure els seus teixits de carnaval i merceria.

SAMSUNGL’aventura empresarial de Mercamoda va començar el 1991 com un negoci molt especialitzat amb una botiga de teixits d’alta costura i una acadèmia de tall i confecció, que es complementaven perfectament per arribar a totes les demandes, des de vestits de núvia confeccionats d’alt nivell a només “tallar i provar”.

mercamodaAmb el pas dels anys van incorporar al seu negoci una secció de merceria no convencional, aconseguint els articles que no es troben a les merceries tradicionals, com plomes, boes, lluentons, passamaneries, rocalles, estructures de gran envergadura per a disfresses… I també van ampliar l’oferta de teixits de carnaval per comparses, a petició dels seus clients. L’èxit de la nova faceta els va portar a incrementar el seu negoci en un altre local de grans dimensions al centre de Tarragona.