L’Estudi de Música serà al Minipop per fomentar la creativitat dels més petits

Be One i digues “Per fi és dilluns”!!!
29 abril, 2013
El Minipop es presenta a la Fira de Titelles de Lleida
30 abril, 2013
Mostrar tot

L’Estudi de Música serà al Minipop per fomentar la creativitat dels més petits

logo_ estudi de musicaL’Estudi de Música de Tarragona no podia faltar a la superxarxa de mecenes del Minipop. Vindran al festival acompanyats d’una proposta que ens encanta. Podrem gaudir de dues sessions de Petits músics que han preparat expressament per l’ocasió.

El programa està pensat per a afavorir el desenvolupament motriu i sensorial dels més petits a través de la música. Una part de la proposta promou la participació activa de l’entorn familiar en l’educació dels infants enfortint el lligam familiar com a part important del desenvolupament de la seva personalitat. L’entorn en el que es du a terme aquest programa integra la cultura popular i la tradició per a fomentar la creativitat i la espontaneïtat fent música d’una manera fàcil i divertida.

Si voleu veure els Petits Músics en acció, cliqueu aquests enllaços:

El tren: http://www.youtube.com/watch?v=KTq_FFdKd3o
Els molins de vent: http://www.youtube.com/watch?v=aAs5ELm2gdY
Cantem una cançó: http://www.youtube.com/watch?v=_2PxRJjECBM
Quina cançó t’ha tocat? http://youtu.be/S4kI7iM3uBI

L’Estudi de Música és un somni fet realitat. Durant l’any 1985 un grup de músics amb molta il·lusió va decidir fundar una escola. Volien crear una espai on tothom que volgués aprendre música hi tingués cabuda, ja fos a nivell professional o  simplement per passar-ho bé i ampliar el seu nivell cultural.

Aquest objectiu es compleix cada dia. Per les aules de l’Estudi de Música, al número 3 del passatge Cobos, hi han passat i hi passen alumnes amb intencions musicals molt diverses, des dels mes petits amb el programa bressol de Petits Músics fins a la gent gran que volen realitzar el seu somni de tocar un instrument, des dels que venen  per aprendre coses noves, als que   intenten ser professionals en aquest art. Però, sobretot i el més important, és que tots venen per gaudir amb la música.

A l’Estudi són conscients que cada instrument, segons la seva naturalesa, s’adequa a un determinat tipus de personalitat i permet formes d’expressió molt diferents. Precisament pensant en aquesta gran diversitat, a l’Estudi de Música els alumnes poden triar l’instrument que més els agrada ja sigui en la branca de la música clàssica com en la moderna i de seguida que poden, entren a formar part d’alguna de les formacions de que disposa l’escola.

A l’Estudi de Música podeu trobar el programa bressol d’1 a 3 anys, l’àrea de Sensibilització de 4 a 7 anys,el Nivell Elemental a partir de 8 i el Nivell Mitjà a partir de 12 ( o amb el Nivell Elemental assolit ), l’àrea d’Adults a partir de 16 i sense límit d’edat i la Gent gran majors de 60, tots venen a fer música i hi tenen el seu espai i els deixem triar entre els instruments de Percussió llatina i ètnica, l’Acordió, la Tuba, la Trompa, la Trompeta, el Trombó, , la Gralla, el Timbal i el Flabiol, La Flauta de Bec,  el Bombardino, el Saxo, el Clarinet, la Flauta travessera, tota la família dels instruments de Corda fregada, el Cant, el Baix elèctric, la Bateria, el Piano clàssic i el modern, la Guitarra elèctrica i flamenca i l’Oboè.