Autèntica cuina marinera al Serrallo

El Minipop es presenta a la Fira de Titelles de Lleida
30 abril, 2013
Apanona, disseny per als més petits a la Fira Minicrafts
2 maig, 2013
Mostrar tot

Autèntica cuina marinera al Serrallo

manolo4Us ve de gust  un arròs negre melós amb sepionets? Un romesco de  llamàntol amb patates? Uns bunyols de bacallà? Mmmmmm!!! Sabeu a quin restaurant heu de demanar taula per tastar aquestes delícies? Us donarem unes quantes pistes. És petit i acollidor; situat al cor del Serrallo, el barri marítim de Tarragona; les seves especialitats són els arrossos i el peix, tots els plats són exquisits i amb productes de primera qualitat, tenen un celler completíssim, una carta per llepar-se els dits, un menú de dia i un pica-pica de nit. Ho teniu clar, no? Us estem parlant del Restaurant Manolo, que també ha decidit alimentar la xarxa Minipop amb el seu mecenatge.

manolo3 manolo2El restaurant, ubicat al carrer Gravina, 61-63, neix ara fa 15 anys, la primavera de 1998, de la mà de Manolo Gil, molt conegut a Tarragona per la seva dilatada i bona tasca professional. Juntament amb la seva dona Mª Jesús i la seva filla Rosana, va obrir les portes d’aquest establiment amb l’única ambició de preparar plats de qualitat en un ambient acollidor; on els cinc sentits puguin recrear-se i el comensal gaudeixi d’una estada agradable i relaxada.

manolo1El responsable de la cuina és Artur Subirats, qui s’encarrega personalment de la recepció del producte procedent, en la seva immensa majoria i diàriament, de la llotja de Tarragona, i de tota la carta, aconseguint que cada plat sigui perfecte i ocupi un lloc insubstituïble en la seva oferta gastronòmica.

Tort el que fa referència al servei i la sala és atès per Antonio López, gendre de Manolo, que, amb Joan Torredeflot i José García, s’encarrega que els clients puguin assaborir una cuina tradicional basada en un producte de qualitat.

Podeu fer un cop d’ull a la carta clicant aquí: http://www.restaurantmanolo.net