I unes Munich se’n van cap a la terra ferma!

Les coses boniques de 7 de Temps seran a la Fira Minicrafts
9 maig, 2013
Roba còmoda i original a un clic
10 maig, 2013
Mostrar tot

I unes Munich se’n van cap a la terra ferma!

firatitelles2Hi ha dos parells de Munich a punt de sortir cap a la terra ferma, preparades per trepitjar els Camps Elisis, pujar al Turó de la Seu, anar a buscar caragols i viure entre la boira.

Atenció gent de Lleida i visitants de la Fira de Titelles perquè aquesta cançó va per vosaltres, pels que diumenge vau venir a la presentació del Minipop i vau comprar entrades anticipades. No us atureu, seguiu llegint que això us interessa!

firatitelles4Ja tenim els guanyadors del sorteig de les vambes més xules i modernes del món. El número d’entrada dels afortunats o afortunades és… El 751! Qui la tingui que es manifesti per fer elis elis putxinel·lis a les titelles que no es calçaran les Munich gratis. I, sobretot sobretot, que no oblidi de posar-se en contacte amb la Marta (marta@minipop.net) per presentar-se i donar-li l’adreça i la talla de peu de l’adult i del nen.

firatitelles1Ah! No us hem explicat res de la nostra escapada a Lleida. Estem molt contents! Va ser un èxit rotund. va venir un munt de gent a la plaça de les Comèdies a escoltar música, fer el taller i comprar les entrades. I també vam fer una presentació professional per les companyies i programadors del país i part de l’estranger. La resposta va ser fantàstica. Gràcies a tots! Podeu veure totes les fotos en aquest àlbum del Facebook.