Roba còmoda i original a un clic

I unes Munich se’n van cap a la terra ferma!
9 maig, 2013
Montblanquins i montblanquines, amb tots vosaltres… El Minipop!
10 maig, 2013
Mostrar tot

Roba còmoda i original a un clic

littlepiuUs agrada la roba de nens de colors? Els estampats divertits? Les il·lustracions boniques? Els dissenys còmodes i divertits? La suavitat del cotó orgànic? Si la resposta és “sí” i encara no heu entrat a la botiga online LittleBeeShop.com us esteu perdent un paradís. És un comerç electrònic recent nascut que vol créixer amb vosaltres. Els pares de la criatura són la Jessica i el Ramon, que apadrinen el Minipop amb el seu mecenatge.

La petita abella va néixer arrel de l’arribada del seu primer fill Gerard. La idea va sorgir de la recerca de roba còmode i divertida que en molts casos era difícil de trobar en una mateixa botiga o sense sortir de Tarragona. Per això van decidir impulsar aquest projecte i oferir productes de qualitat i el màxim de respectuosos possible amb el medi ambient.

logolittleHi trobareu roba funcional, creativa i xulíssima, seleccionada amb molt d’amor per aquesta parella tarragonina. La botiga s’alimenta del nèctar de flors precioses com les marques catalanes Piu et Nau i Bean’s Barcelona i les nòrdiques Maxomorra, Molo Kids i Shampoodle.

little banyadorsI és que fascinar els més petits i facilitar la vida dels adults és el seu objectiu. Perquè els nens puguin escollir i els pares comprar aquestes peces de roba des de casa, les 24 hores, els 365 dies de l’any, d’una manera segura i ràpida.

Seguiu-los a través del bloc (http://www.littlebeeshop.com), el Facebook i el Twitter (@littlebee_shop) per conèixer les últimes novetats. Voleu un secret? Durant el mes de maig les despeses d’enviament us sortiran gratis amb el codi SOL. Ssssssh!