Els regals més originals del Lloro de Tarragona

Última setmana per comprar les entrades a 5 euros
13 maig, 2013
Compreu l’entrada a Babydea i viatgeu amb una Trunki
14 maig, 2013
Mostrar tot

Els regals més originals del Lloro de Tarragona

llorobotigaBusqueu un regal original? Encara no heu comprat l’entrada del Minipop? Correu cap al Lloro! Hi trobareu totes dues coses. Al número 18 del carrer Governador González de Tarragona hi ha un dels nostres mecenes i punts de venda, que també és voluntari del festival. Ho té tot!

Darrera el taulell us atendrà Melcior Bustos, un ocellet emprenedor que fa un parell d’anys va volar de la mà de la gegantona per obrir la seva pròpia botiga. Des de petit ha viscut aquest ofici, i ara busca i rebusca per tot el món per aconseguir els articles i regals d’importació més sorprenents i creatius.

llorobolsosL’última novetat que ha arribat al Lloro són les bosses O’bag d’Itàlia, que podeu combinar al vostre gust triant el color, la corretja i la funda interior. I també les fundes per a ordinadors, tablets, minitablets i Iphone 5 de la casa Pijama de Milano. I les motxilles estampades d’Hagamús, fetes a casa nostra. I rellotges Casio de colors bàsics, reposacaps per llegir a la platja, sabates …

Si sou dels nostàlgics apassionats per la fotografia analògica, no us perdreu les noves Lomo Baby. Si teniu una vena artística, us agradaran els rellotges de paper per customitzar. I si sou més de sofà, potser encara queda algun mega-puf alemany en forma de tronc. Sigueu com sigueu, a les prestatgeries del Lloro segur que hi ha alguna cosa que encaixa amb vosaltres.