I la cirereta del pastís és un taller creatiu de Kireei

Compreu l’entrada a Babydea i viatgeu amb una Trunki
14 maig, 2013
Tota la informació al web www.minipop.net
14 maig, 2013
Mostrar tot

I la cirereta del pastís és un taller creatiu de Kireei

kireei1El festival Minipop serà rebonic. Ha arribat la cirereta del pastís. Avui podem dir que li hem posat el llaç. I després els nens li han tallat els bucles i l’han transformat en una flor. És una de les moltes coses boniques que ens ha ensenyat Kireei Cosas Bellas des del seu bloc i la seva revista. I avui tenim l’honor d’anunciar-vos que un dels tallers del festival portarà el seu segell de qualitat i creativitat.

Amb Begoña Romeu, de Tea on the moon, Kireei serà al Minipop el dia 1 de juny a la tarda i ens ajudarà a construir estels. Estem més contents que un gínjol! Feliços com anissos!! No hi ha refrany per recollir tanta alegria. Aquest tercer Minipop ens està sortint rodó i ple de detalls. Mireu quin post que ens han dedicat.

kireei2Pels crafters i apassionats de les coses boniques no calen presentacions. Sobren les paraules perquè Kireei és el millor dels millors, un referent en el món del handmade, l’estrella més brillant del cel dels tresors preciosos. Però pels profans del tema, us explicarem que darrera de Kireei hi ha Cristina Camarena i Elena Ferro, dues mares amb ganes de compartir les coses belles que les fascinen. Kireei va començar amb un bloc com una aventura i des del desembre de 2011 també és una revista impresa preciosa amb continguts inèdits sobre art, artesania, il·lustració, fotografia, tendències i tota mena de creacions.