Itinere, Gai Cilni Mecenes, romans a Tarragona i pirates a Tamarit

Tota la informació al web www.minipop.net
14 maig, 2013
L’Hotel Urbis, a punt per la conquesta dels romans i del Minipop
16 maig, 2013
Mostrar tot

Itinere, Gai Cilni Mecenes, romans a Tarragona i pirates a Tamarit

itinereVoleu conèixer la ciutat del Minipop? Els guies d’Itinere us esperen a la Baixada del Roser, just al costat d’un dels portals medievals de la muralla romana. Com a bons amfitrions, us passejaran pel passat romà, medieval i modernista, però també per les bones costums tarragonines del segle XXI. Us parlaran dels castellers i les nostres festes i potser us porten a fer un bon vermut.

Podreu triar entre un munt de propostes per descobrir els més de 2.000 anys d’història de Tarragona. Tenen visites guiades per grups, individuals, per amics, per famílies, per  estudiants, a peu, en trenet, en bicicleta o en bus. I atenció perquè, a més de ser uns guies excepcionals, heu de saber que donen suport als artistes contemporanis, com feia el noble romà Gai Cilni Mecenes, conseller de Cèsar August.

Amb Itinere les pedres parlen i el temps passa volant! I entre totes les seves propostes, us volem fer un parell de recomanacions:

itinere imatgePirates a Tamarit
Fa 500 anys ser pirata estava de moda. Sovint, els pobles i ciutats de la costa catalana eren atacats per vaixells pirates que causaven destrosses i robatoris de ben preuats. Era molt important defensar-se contra aquests atacs, i calia saber fer-ho. Apreneu coses del Castell de Tamarit, dels vaixells de la època, de la vida dels pirates… i tot això fent amics i passant una bona estona. Juguem a pirates?

Tarragona Romana
Fa més de 2.000 anys, enmig d’un conflicte bèl·lic, uns soldats romans van arribar al territori de l’actual Tarragona. Segles més tard, el seu campament va esdevenir una gran ciutat amb els edificis i estadis propis d’una urbs imperial. Els guies d’Itinere us ensenyaran de manera didàctica i divertida els vestigis descoberts i amagats d’aquest temps romà, i visitareu les imponents muralles romanes, passejareu pel Forum Provincial (el més gran de tot l’Imperi Romà), entrareu dins de la Torre del Pretori, pujareu a les grades del Circ i acabareu a l’Amfiteatre, on gladiadors i feres demostraven la seva ferocitat.

Si voleu pujar a la màquina del temps entreu al web http://www.turismedetarragona.com, truqueu al 977 239 657 o visiteu-los a la Baixada del Roser, 8 de Tarragona.