L’Hotel Urbis, a punt per la conquesta dels romans i del Minipop

Itinere, Gai Cilni Mecenes, romans a Tarragona i pirates a Tamarit
15 maig, 2013
El Minipop corre de mur en mur per les xarxes socials
16 maig, 2013
Mostrar tot

L’Hotel Urbis, a punt per la conquesta dels romans i del Minipop

urbis1Que vénen els romaaaans! Avui comença Tarraco Viva i per donar la benvinguda a Juli Cèsar el restaurant Cócvla de l’Hotel Urbis Centre de Tarragona pararà la taula amb els sabors i els aromes de la cuina romana. Musclos amb ceba, garum i muslum; farro de blat escairat amb botifarres i tripa de vedella, i porcell rostit al forn amb espècies de la Gàl·lia i amanida d’herbes amb formatge fresc són alguns dels plats que es quedaran a la carta fins el 26 de maig. Us hi apunteu?

I després de l’aventura romana, arriba el Minipop! Ja sabeu on allotjar-vos? L’Hotel Urbis Centre, de tres estrelles, és cèntric, confortable i mecenes del festival. Té 44 habitacions ideals com a camp base dels tres dies del festival i ofereix un pack d’entrada + hotel molt atractiu. Podeu consultar preus per telèfon 977 240 116 o correu electrònic info@hotelurbis.com

urbis3L’hotel se situa al número 10 de la plaça Corsini, al costat del mercat de la ciutat. Molt a prop de l’amfiteatre i altres monuments històrics declarats Patrimoni de la Humanitat, de la platja, i de les estacions de tren i bus.

Totes les habitacions disposen d’aire acondicionat, TV de 21’per satèl•lit, Wi-Fi gratuït, terra de fusta, caixa forta, bany complet, assecador i telèfon.

I si busqueu un lloc on celebrar els vostres esdeveniments a Tarragona , també compta amb un saló per a 30 persones perfectament equipat. L’ Hotel disposa d’una sala de reunions situada a l’àtic amb capacitat de fins 60 persones, ideal per a la celebració de reunions, convencions, esmorzars de treball, cursos de formació, i presentacions de productes, entre altres.

urbis2El restaurant Cócvla, obert a clients i visitants, conjuga la tradició i la cuina mediterrània amb l’exquisidesa en la presentació dels plats i la moderació en el preu. L’objectiu és poder oferir una cuina molt buscada, amb plats de tota la vida com canelons casolans, arrossos de verdures, bacallà o varietats de peixos; amanides, llenties, fideus a la cassola, estofat de sèpia amb pèsols, fricandó, cua de bou, “tacons” callos, romesco de peix o tonyina fresca a la planxa. La proximitat al Mercat Central i les especials característiques de la cuina del Cócvla fan d’aquest restaurant un lloc de trobada gastronòmica. A nivell enològic han apostat per una total implicació amb el territori i només serveixen vins de la D.O. Tarragona.