De tot i més a la primera edició de la Fira Minicrafts

Busqueu habitacions familiars? Hotel Catalunya Express!
19 maig, 2013
Alerta! Minipop a la vistaaaa!
20 maig, 2013
Mostrar tot

De tot i més a la primera edició de la Fira Minicrafts

El certamen, inclòs dins el festival Minipop i amb voluntat de tenir continuïtat durant l’any, està pensat per fer les delícies de tots els amants dels productes fets a mà

craft1El festival Minipop arriba enguany a la seva tercera edició, la de consolidació. Però també serà la de les novetats. Si l’any passat va ser el moment de les mumpreneurs, les mares emprenedores, enguany, es donarà cabuda als artesans que fan productes a mà: els crafters. Seguint la moda que s’ha desfermat els darrers temps per les manualitats que permeten elaborar peces úniques i inimitables, arribarà la primera edició de la Fira Minicrafts, una iniciativa pionera a la ciutat de Tarragona que permetrà que el gran públic pugui veure –i també comprar, és clar- un treball que es fa a partir de dos ingredients molt importants: la cura i l’amor per les coses ben fetes. Així mateix, també hi haurà parades pensades perquè els amants del ‘fes-t’ho tu mateix’ puguin assortir-se del material necessari per poder fer obres d’art a casa.

La Minicrafts es podrà visitar fora del recinte del Minipop. Les paradetes s’instal·laran a tocar de la estàtua de Roger de Llúria i donaran la benvinguda tant als que decideixin entrar al festival com als que passegin pel tram final de la Rambla Nova.

craftsportaPer a petits i grans

La 1a edició de la Fira Minicrafts tindrà 13 parades que donen cabuda a crafters de diversos àmbits. En el passeig que facin els que les contemplin també podran degustar llaminadures casolanes que portarà Mamapot, i les delicioses galetes, pastissos i altres delícies rebosteres de la mà de les noies de La Cocotte.

craftsliaEls estands oferiran productes per a tota la família. Des dels productes per als més petits que portaran les tarragonines Noona, artesania pel nadó, que fan mantes per dur fora de casa i conjunts de pitet, porta-xumet i sonall; la cantant i actriu Beth Rodergas que ens aproparà LitlleLia, la seva col·lecció per a bebès que ha fet inspirant-se en la seva maternitat; o les barcelonines Bünic que ens exposaran els seus teepees i altres elements decoratius per a la canalla. Teoyleo, la marca de Saragossa que s’ha especialitzat en customitzar cotxets amb robes divertides i molt diferents, també tindrà parada a la que mostraran els seus portanadons pensats perquè portem els bebès amb molta elegància sense deixar de banda un toc d’humor.

craftsmamapotcraftsarrulloEls amants de l’scrapbooking també tindran un referent a la fira. Ni més ni menys que Blog de coses exposarà les seves delicioses i acurades creacions a les que esperem ningú es pugui resistir. De tot i més, des de llibretes, fins a àlbums fets amb molta cura pels detalls. I material per poder-ho posar tot en pràctica a casa!

craft3Hagamús, una marca reusenca especialitzada en la confecció de bosses i motxilles artesanes, també serà present a la Minicrafts. Podrem veure les seves creacions acurades i acolorides i, sobretot, molt pràctiques per a grans i per a petits.

Els que opten pels complements amb personalitat no s’han de preocupar. D’una banda, arribaran els detallets més divertits de Le petit pot, portables una i una altra vegada i molt regalables. Miss Nidos també n’exposarà i vendrà. En aquest cas, amb un toc molt més romàntic però igualment roba-cors. I per qui vulgui fer-se’ls ell mateix, l’oferta també té un nom: Klaudisseny. Els podreu comprar fets amb molt bon gust o adquirir a la seva paradeta el material per fer-los amb les vostres mans a casa.

craft2La botiga de Sara Crochet, Llanes de Colors, tindrà una parada a la Minicrafts que permetrà abastir-se als amants de les coses fetes: llanes, cotons, ganxets i agulles compartiran estand amb fils de colors i material divers per a fer els millors brodats. Fer labors ha deixat de ser quelcom que només feien les àvies!

I la botiga capaç de fer feliç a qualsevol que s’enamori de les coses boniques, 7 de temps, de l’Hospitalet de l’Infant, també vindrà a mostrar les seves meravelles: des de material de papereria, com papers, troqueladores i tintes o washi tapes, fins a les més originals tasses de cafè. Us sonen marques com Mr. Wonderful, Artemio, Holamama?

La gent d’Handmade Komitee vindrà a explicar-nos els cursos i tallers que fan perquè aconseguiu convertir-vos en experts en el món dels crafts. No us perdeu les seves creacions fetes amb fusta i amb roba. Són d’aquelles que donen un toc molt especial allà on les posis.

Finalment, per a posar un toc de distinció a les celebracions infantils hem contactat amb la il·lustradora Laia Arriols, que exposarà les creacions que fa amb el nom d’Apanona. Dibuixos i retrats fets amb molta il·lusió i bon gust que segur que robaran el cor a tot Tarragona i part de l’estranger.

I pel que fa a la decoració, les noies de La Huevera faran una proposta minimalista i plena de sorpreses que segur que convertirà la fira en un espai superacollidor.

craf4L’accés a la fira serà lliure. La Minicrafts s’inaugura divendres 31 de maig a les 17.00 h amb la música de The Primys DJs, que amenitzarà l’obertura de les paradetes i l’arribada dels primers visitants. Així mateix, també comptarem amb la col·laboració de la Cooperativa Falset-Marçà, que oferirà un tast de vins als assistents. La fira romandrà oberta al públic tot el dissabte fins a les 22.30 h.