De tot i més a la primera edició de la Fira Minicrafts
20 maig, 2013
Un backstage de quatre estrelles
21 maig, 2013
Mostrar tot

Alerta! Minipop a la vistaaaa!

preparatiusreuniovoluntarisSe’ns ha girat molta feina. El Minipop s’acosta a tota vela i els preparatius s’intensifiquen. Falten només 10 dies pel desembarcament del festival i no volem deixar cap detall a l’atzar. I estem remant amb força i molta il·lusió perquè sigui un èxit apostoflant!

preparatiustinglado1Aquí us deixem algunes fotografies dels últims dies. L’equip Minipop en acció! Al xiringuito de l’Arrabassada hi tenim la Núria, la directora del festival, reunida amb les coordinadores de voluntaris, la Glòria i la Lluïsa, que estan fent un trencaclosques amb tots els que ens voleu ajudar. També hi ha la Carme, la nostra cap de guixetes. Sí, sí, guixetes, aquell lloc on els que tingueu l’entrada la canviareu per una polsera i els que no l’hagueu comprat potser us quedareu sense. Espavileu!!!

preparatiustinglado4I si els músics assagen, nosaltres també. Aquest cap de setmana hem estat al  Tinglado del Moll de Costa estudiant la distribució dels espais, calculant quan de temps es triga a folrar un escenari o una tanca, pensant la manera de treballar en cadena per ser més eficients quan arribi el dia del muntatge, dibuixant com quedaran les paradetes de la Fira Minicrafts, carregant i descarregant quilòmetres de tela i, en definitiva, fent proves i experiments i assegurant-nos tot està sota control.

preparatiustinglado5A les imatges veureu la Marta d’Espai Nadó, la Mercè i la Marga de Minicrafts, la Silvia de Tallers, la Noe i el Siscu amb la senyalètica, l’Alba i el Javi Minibar i el Pere amb els seu equip de futurs arquitectes. La que no veureu, perquè sempre és darrera la càmera, és la Laura, la que mou els fils d’aquesta xarxa i de tant en tant la desenreda per poder seguir pescant.

preparatiustinglado7L’equip Minipop es fa gran per moments. Hem arrossegat les parelles, els tiets, els fills, els pares i els avis; els amics, els coneguts i els saludats; els veïns, els companys de feina, els professors d’anglès i els cambrers del bar, els que ens venen les entrades per internet i uns quants que passaven per allí.

culerabus

No us acosteu a nosaltres que el Minipop s’encomana! Els símptomes d’aquesta malaltia són bastant clars. Començareu ajudant-nos a traslladar una taula i acabareu servint sucs a la barra. Ens preguntareu encuriosits per algun detall de la producció i us trobareu vestits amb la samarreta negra de l’organització.

I si fa uns dies us explicàvem que s’escampava per internet.  Ara ja us podem dir que ha inundat la ciutat de Tarragona i rodalies. Fins i tot les culeres dels autobusos!