Ja tenim la meitat de les entrades venudes!!

Un backstage de quatre estrelles
21 maig, 2013
Trens, hotels, càmpings i restaurants a preus Minipop
23 maig, 2013
Mostrar tot

Ja tenim la meitat de les entrades venudes!!

entrades6Ieeeeep! Ja tenim el passeig de les Palmeres mig ple! Aquest any ens hem proposat apostar per la venda anticipada i, ja ens coneixeu, som tossuts com a mules i treballadors com abelles obreres! Quan posem la banya en alguna cosa no hi ha qui ens aturi. I de moment, poc a poc, ens acostem a l’objectiu.

Tot això no us ho expliquem només per xulejar, sinó perquè no ens agradaria que us quedessiu fora si volíeu ser dins.

entrades3Últim avís per navegants… Si encara no teniu l’entrada pel festival pop més petit i eixerit, correu a comprar-la! S’acabaran! I després plorareu. I nosaltres farem de mames i papes i us direm allò de “Jo ja t’ho deia!”

entrades1Quan valen? Des d’aquesta setmana, 7 euros. I a taquilla, si en queden, en costaran 8. No sabeu on comprar-la? Aquí teniu la llista de punts de venda d’entrades anticipades. Veniu de lluny? També les venem online. Alguna excusa més?

El Minipop té un cartell musical de luxe, tallers artístics, espai de jocs, una fira de productes fets a mà, teatre, circ, sortides amb golondrina i vermut vora el mar. Voleu més motius? Entre les entrades venudes des del dimarts 21 fins al diumenge 26 de  maig sortejarem dos packs de Munich + Minimunich. Què espereu?

I atenció perquè, com ja hem anunciat al Facebook, ja hem fet el sorteig dels dos parells de Múnich entre tots els que vau comprar l’entrada anticipada durant la presentació del festival a l’EPD de Montblanc. El número de l’entrada guanyadora és el 1.409. L’afortunat que el tingui que es faci una foto amb l’entrada i enviï les seves dades i número de sabata (petita i gran) a marta@minipop.net