Una aparador de productes diferents i divertits per la canalla
23 maig, 2013
Tallers creatius per a petits i grans artistes
25 maig, 2013
Mostrar tot

Sortim a la tele!!

lluisPortem uns dies molt mediàtics. Ahir dijous vam sortir a Tac12 i avui divendres serem a Canal Reus. Es nota que s’acosta el festival. Tothom en parla. I nosaltres ho pregonem per tot arreu. No ens cansem de repetir que la música no té edat i que el Minipop és una experiència meravellosa per gaudir tota la família. Som pares i mares que volem compartir espais d’oci amb els nostres fills fent activitats que ens agradin a tots.

tac122Dimecres la Judit Borrell de Tac12 ens va venir a veure al Tinglado i va entrevistar la Núria, la Mercè, el Pere i la Noe. El reportartge es va emetre ahir dins del programa Auditori del Joan Reig. Cliqueu i mireu com preparem el Minipop!!

I avui a les 16.30, 19:30, 21:30 o 23.30 poseu Canal Reus perquè David Fernández entrevista a Lluís Gavaldà al programa d’actualitat musical Extraradi.

mitjanslecirkeTambé hem fet entrevistes per ràdio, internet i paper. Hem sortit als mitjans impresos locals com el Diari de Tarragona o el Diari Més i l’Agnès Llorens de Notícies TGN va entrevistar Lecirke. També en parlen al web del 324, Tarragona Diari, i Reus Digital, i alguns blocs com Bebeymas, Minibu, Kireei i Mammaproof. La setmana que ve ens entrevistarà l’Octavi Saumell pel Diari de Tarragona, el Jordi Cartañà per l’Hora L de la cadena SER i la Sara Sans de La Vanguardia. No parem!

surtI estigueu atents al nou portal http://surtdecasa.cat/camp perquè sortejaran entrades pel Minipop. És una plataforma digital amb vocació de ser un referent en la informació cultural i d’oci del Camp de Tarragona. Un mitjà de comunicació modern i professional que, d’una banda, vol donar veu a les propostes culturals del territori i, per l’altra, dinamitzar i impulsar noves iniciatives. El portal s’emmarca en una realitat digital que afavoreix la col·laboració en xarxa i, per tant, és un mitjà interactiu que està obert a la participació d’usuaris i amics.