Els llibres per nadons de la Biblioteca vindran al festival
30 maig, 2013
La Fira Minicrafts enamora des del balcó
31 maig, 2013
Mostrar tot

Detalls i detallets

P1180391I seguim treballant en els últims detalls i detallets. Ja queden poques coses per lligar. Avui hem posat en caixes la paradeta de Tecletes i del Minipop, on a més de trobar-hi totes aquestes samarretes exclusives tan xules, hi vendrem els CD i el merchandising dels grups del festival.

minisamEstem tan saturats de la intensitat dels darrers dies que ens hem encallat fins i tot repassant models, talles i colors. De vegades, les coses més fàcils es fan difícils!

P1180396No passa res! A hores d’ara ja hem sortit de l’embús mental i ho tornem a tenir tot ben encarrilat. Des dels cartells dels camerinos dels artistes fins a la informació pels voluntaris, les acreditacions, les súper polseres i les entrades.

I ja veieu que aquí treballa tothom. Els nens també ens han ajudat a preparar el material.

P1180388Ah! I aprofitant les mans innocents hem fet l’últim sorteig. Seguim repartint packs de Munich + Minimunich. Tots els que vau comprar l’entrada entre el 21 al 26 de maig pareu atenció! Els números de les entrades guanyadores són el 1423 i 792. Els acabem de publicar al Facebook. Si els teniu, poseu-vos en contacte amb marta@minipop.net perquè a partir d’ara anireu molt ben calçats.