Un equipàs darrera l’escenari

Patrocinadors i col·laboradors, aquesta cançó va per vosaltres!
3 juny, 2013
El Minipop, segons els bloggers
12 juny, 2013
Mostrar tot

Un equipàs darrera l’escenari

I seguim amb els crèdits d’aquest festival. I és que darrera de tot aquest muntatge hi ha una gentada. Us presentem l’equip del Minipop!

NuriaSerranoNúria Serrano
Direcció

La Núria és una de les sòcies fundadores de Tecletes i l’ànima del Minipop. Dins el seu cap, i de manera caòtica la majoria de vegades, van sorgint les idees que van configurant el festival. Li encanta treballar en equip i inventar-se coses per passar-s’ho bé amb en Lluc i el seu inseparable company i programador musical del festival, en Lluís.

LauraBatetLaura Batet
Coordinadora Producció

La Laura és l’equilibri perfecte de la Núria, posa ordre a totes les idees esbojarrades i també il·lusió i passió per aquest projecte compartit. Coneix a la perfecció el sector turístic i amb la seva professionalitat cada dia aconsegueix sumar més complicitats en aquest llarg viatge.

LluisGavaldaLluís Gavaldà
Programació musical

El Lluís és l’encarregat d’enredar els grups i enllepolir-los per venir al festival. Mai ens ha volgut dir quines son les seves armes però el cert és que estem encantades amb els resultats.

AidaBaneresAida Bañeres
Producció i regidoria Palmeres

“Si l’Aida no existís l’hauríem hagut d’inventar.. i és que ara no sabem com hem pogut fer dues edicions sense ella. Des de la coordinació de producció a la realització visual del clip, passant per les seves mítiques sesssions com a DJ Lupe.

PereSociasPere Socías
Instal·lació i regidoria Serrallo

El Pere ha entrat a l’equip del Festival amb força. Arquitecte de professió ens ha omplert de color el recinte i ens ha inundat amb el seu optimisme i vitalitat. La seva empremta és per tot arreu, especialment a la Fira Minicrafts i al Serrallo, dos espais nous d’aquesta edició.

NoemiRosellNoemí Rosell
Disseny i Imatge

La Noe és la imatge del Minipop i autora del logotip del festival i és potser la persona a qui la Núria i la Laura maregen més amb canvis, col·laboradors, maquetació de documents, senyalítica… Però ella no perd mai la calma ni el somriure i deu ser per això que a tots ens encanta la imatge del Minipop! És també sòcia de Tecletes des del seu inici.

SiscuFerrandizSiscu Ferràndiz
Disseny i Imatge

El Siscu ha estudiat disseny, especialitzat en disseny d’interiors i fa de suport tant a la Noe com al Pere en tot el que faci falta i més…

DaniRuizDani Ruiz
Il·lustració

El Dani és el més petit de l’equip i el creador de la imatge del Minipop d’enguany. Sí, aquest ocell multicolor, amb tantes textures és obra seva, no ens direu que no us encanta. A nosaltres ens té el cor robat. Un talent per descobrir.

GermanBioscaGerman Biosca
Web

El German ens acompanya des de la primera edició del Minipop, consultor multimèdia de professió ha dissenyat i programat la nostra pàgina web tot donant forma virtual al nostre imaginari i filosofia del Festival. Normalment treballa darrera una pantalla però durant el Minipop s’afegeix al nostre equip de producció en el que convingui.

MercePerezMercè Pèrez
Minicrafts

La Mercè és mare, sòcia de Tecletes, periodista i tafanera. Després d’haver passat per l’equip de comunicació del festival en les seves anteriors edicions, enguany ha decidit explotar la seva faceta més creativa i s’ha posat al capdavant de la 1a edició de la Fira Minicrafts, una oportunitat única per veure -i comprar, és clar- coses precioses fetes per artesans.

IvanRodonIvan Rodon
Comunicació

L’Ivan és part ja de la família Tecletes com a responsable de comunicació del Minipop. Conjuntament amb la Mercè i el Guillem fan que el minipop soni a tot arreu, ja sigui a través de les xarxes socials com dels mitjans més tradicionals. I és que són un equipàs!

IvetBatetIvet Batet
Comunicació

La Ivet és periodista i ha viscut intensament les dues primeres edicions del festival com a públic. Ara vol tastar el Minipop des de dins de la cuina. Amb tota la il·lusió i entusiasme, s’ha incorporat als fogons de la comunicació per posar cullerada a la difusió del festival.

SilviaIturriaSílvia Iturria
Tallers

Sòcia fundadora de Tecletes al Minipop coordina i proposa els tallers creatius que tenen com objectiu apropar l’art contemporani als més petits alhora que els adults descobreixen grans artistes locals. La Sílvia és una de les més entusiastes del Minipop, si us l’heu trobat pel carrer segur que heu acabat amb més d’una entrada 😉

MartaFranciscoMarta Francisco
Espai nadó i venda anticipada

Una altra sòcia molt activa de Tecletes, responsable de l’Espai Tecletes dels dilluns i sempre disposada a donar un cop de mà. La Marta és la coordinadora de l’Espai Nadó del Minipop i ja heu vist quin munt d’activitats que ens proposa…. Sap de primera mà quines són les necessitats de les mares i els nadons ja que té dos nens, el Dídac i l’Eloi.

RutFabraRut Fabra
Xarxa Minipop

La Rut és sòcia de Tecletes i ja va participar al Minipop de l’any passat acompanyada de la seva marca NOONA a la fira Mumpreneurs. Aquest any és la responsable de la Xarxa Minipop, segur que ja us ha vingut a veure i se us ha posat a la butxaca.

AlbaCatalaAlba Català
Minibar

L’Alba s’incorpora a l’equip aquest any i n’estem més que contentes! És la nostra cap de barra, compartint tasques amb el Javi i tot l’equip de voluntaris minipoperos. Professional i coneixedora del terreny segur que la coneixeu d’algun altre esdeveniment i és que l’Alba no para, és un xut de vitalitat i energia.

JaviPalmeroJavi Palmero
Minibar

Energia incombustible, gran sentit de l’humor (al seu costat és impossible estar enfadat) i incondicional del Minipop des del primer dia. És el nostre home de confiança a la barra del festival. L’identificareu molt fàcilment, segueix mantenint el mateix somriure que a la foto

Ester EgeaEster Egea
Escenari

Any rere any l’Ester és la nostra mà dreta a l’escenari, sempre atenta a les necessitats dels músics i treballant conjuntament amb la Sílvia i la Glòria. Amb una paciència infinita, el backstage del Minipop no té secrets per ella. De tant en tant rep l’ajuda del Joel, el seu fill de 8 anys i futur bateria, tan apassionat per la música com el seu papa i la seva mama.

NuriaCalvoNúria Calvó
Stands

Entusiasta de mena i apassionada per la música. De ben segur que si aneu al Zero o al Cau de concert la trobareu . I és clar, no es podia perdre el Minipop. El primer any com a espectadora, l’any passat ja com a voluntària i aquest any responsable de la zona d’stands interior del Festival.

MaruxaRoelMaruxa Roel
Producció

La maruxa és una gallega “dicharachera” plena d’energia i trempera que s’encarrega de desengreixar qualsevol imprevist que ens cau a sobre. La seva fórmula secreta s’amaga en el seu somriure i la seva empenta a prova de bombes.

AsunVidalAsun Vidal
Instal·lació

L’Asun és sòcia de Tecletes i la responsable del disseny de la instal·lació del Minipop. Durant els dos primers anys ens ha construït un univers propi i diferencial amb cintes personalitzades i tanques embolcallades de paper de bombolla.

SoniaSerresSònia Serres
Contractació

La Sònia és sòcia de Tecletes des de quasi el seu inici i qui ens porta tots els temes de diners i contractació, impostos i factures…. No sé què faríem sense ella, estaríem perdudes entre tanta paperassa!