L’ocellet de Minipop canvia de plomes

El Minipop fa una crida a artistes i creadors a presentar les seves propostes de tallers creatius
10 març, 2014
L’arribada dels ocellets del Minipop al passeig de les Palmeres en tres capítols
17 març, 2014
Mostrar tot

L’ocellet de Minipop canvia de plomes

foto amb pajaritosL’ocell del Minipop va arribar a la segona edició del festival i s’hi va trobar tant bé que cada any canvia de plomes i torna. S’ha convertit en tot un símbol del Minipop! Enguany la jove reusenca Daw Sangket ens l’ha multiplicat i rejovenit. L’artista ens ha dibuixat dos petits ocellets espontanis, originals i divertits. Un parell d’exemplars únics en la seva espècie que ens porten molts records de la infància.

Sangket és estudiant de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i ja havia treballat amb Tecletes. Recordeu l’últim Barrilt Petit de Santa Tecla? Doncs ella és l’autora d’aquella víbria somniadora amb gust maduixa, llimona i anisets.

Però tornem a l’ocellet del Minipop perquè us volem explicar la seva història. Des del primer any, darrera de la imatge del festival s’hi amaga la Noe Rosell. Ella va dissenyar el logo de les lletres rodones i l’estrella que tan bé reconeixen els més petits i és l’encarregada de fer totes les adaptacions edició rera edició. El primer ocellet va sortir del seu cap el 2012. Era verd, amb els ulls tancats, íntim, sense estridències. Feu memòria i us apareixerà amb un vinil i piulant una noteta musical.

La dolça bestioleta va donar molt de joc i la directora del festival, Núria Serrano, va pensar que cada any algun jove artista podria reinterpretar-lo. I així va ser. Mentre el logo dona continuitat a la imatge, l’ocellet es transforma. L’any passat, l’il·lustrador Dani Ruiz ens el va omplir de colors i textures. I la setmana passada ja van arribar els ocellets de Sangket al passeig de les Palmeres per anunciar les dates del Minipop 2014.