Uns artistes de la croqueta a la nostra platja

El festival Minipop busca padrins
25 març, 2014
Salut, bellesa i benestar a la Farmàcia Fermí Sanz
7 abril, 2014
Mostrar tot

Uns artistes de la croqueta a la nostra platja

croquetes1A la nostra platja màgica ja hi han arribat uns quants grapats de sorra de sorra! I mentre els micromecenes la van fent gran, a nosaltres ens encanta rebolcar-nos-hi i fer la croqueta fins quedar ben arrebossats. Però quan tornem a casa amb gust d’aigua salada, cansats de tant de córrer i amb una gana  que ens aixeca hi ha una altra cosa boníssima que encara ens xifla més! Per això acabem la setmana presentar-vos un dels primers padrins del festival. Són una empresa jove i familiar que prepara les millors croquetes del món!

Artesania de la Croqueta va ser fundada el 2010 per oferir una croqueta única, avalada por l’experiència i professionalitat dels seus fundadors. La idea neix en un restaurant de Tarragona, famós i reconegut per les seves croquetes casolanes elaborades de manera artesana i tradicional.

lgocroquetes copiarLa finalitat d’Artesania de la Croqueta és traslladar aquest exquisit producte al mercat, amb el compromís de conservar el seu característic i insuperable gust, aroma i textura. Per aquest motiu s’han esmerçat en afinar en cada detall. Començant per l’adquisició de matèries primes de màxima qualitat per ser utilitzades en un procés d’elaboració que combinades amb l’última tecnologia de fred, aconsegueixen un producte que arribarà als paladars amb totes les propietats organolètiques dels ingredients sense perdre la filosofia de producte artesanal.

Les seves croquetes respecten la recepta tradicional, s’elaboren amb ingredients seleccionats de primera qualitat, 100% naturals i sense conservants ni colorants, sota els més estrictes i rigorosos controls de qualitat.

Si ja esteu ensalivant, us podeu descarregar el catàleg clicant aquí.

Mmm! Sentiu la flaire de pollastre, de pernil ibèric, de bacallà o de carn d’olla? I pels més sofisticats n’hi ha d’especials per banquets de txangurro, sobrassada amb formatge de Maó, de boletus edulis, botifarra, formatge Stilton amb panses de corinto o formatge de Cabrales.

I una novetat que encara no és al catàleg pels que heu arribat fins a l’última línia d’aquest post Les seves croquetes de crema catalana han triomfat a la Fira Alimentària celebrada fa unes dies a Barcelona!