Teniu mocs a casa? Inspira’t Fisioteràpia!

La revista de les futures mamis i les supermamis de Tarragona
11 abril, 2014
Calçats a Bastida Peuets per saltar i ballar a l’última moda
13 abril, 2014
Mostrar tot

Teniu mocs a casa? Inspira’t Fisioteràpia!

inspiratInspira és una banda de pop de cançons d’autor plenes de matisos i sensibilitat que vam descobrir al tercer Minipop. Inspira’t és un centre de fisioteràpia per tota la familia que ens ha donat un cop de mà per fer possible el quart Minipop. Avui us parlarem del segon! 🙂

Teniu mocs a casa? Aneu a Inpira’t i trobaran maneres de fer-los marxar! El nostre micromecenes de dissabte està especialitzat en fisioteràpia respiratòria. A Inspira’t tracten avis, àvies, mares, pares, infants i fins i tots els nadons més xics.

logo inspirat completUs costa respirar? La fisioteràpia us pot ajudar! Anna Ferran Roig us pot ensenyar a expulsar l’excessiva mucositat als bronquis, tècniques de relaxació i maneres de millorar l’eficiència respiratòria.

Si voleu millorar la vostra qualitat de vida, ja esteu trigant a anar a la seva consulta del carrer Santa Úrsula, 7, del Milà, o demanar una sessió a domicili. I de tant en tant la trobareu oferint xerrades sobre com fer un bon rentat nasal a la Caseta de l’Arbre o al Mas Pintat.

Allibereu-vos dels mocs, escolteu Somnis de Corall i sentireu com canten les sirenes melodies dins el mar!

Ah!! I també fan tractaments de fisioteràpia en traumatologia. Des de massatge terapèutic, recuperació de lesions, mobilitzacions i estiraments o relaxació, fins a electroteràpia, termoteràpia, punció seca i tècniques miotensives.