Una imatge val més que mil paraules

Posa’t guapa a Antonieta Agustí Perruqueries
16 abril, 2014
Ens vestim a Chiquiboy!
18 abril, 2014
Mostrar tot

Una imatge val més que mil paraules

ouist3Aquesta és una de les frases més conegudes i repetides a tot el món. Encara que sembli recurrent, quan veus una fotografia o un retrat que t’emociona sempre et ve al cap. Això, és el que passa quan veus la feina d’Ouistiti Estudi Fotogràfic de Tarragona.

La Marta i l’Anna Pié, les magues darrere d’Ouistiti, tenen un do especial, saber transmetre a través de les seves fotografies i àlbums la tendresa dels nadons, la màgia dels nens, les emocions dels nuvis i l’alegria dels que fa anys que comparteixen temps i amor. Per això, és un plaer tornar a comptar amb elles com a mecenes del Festival Minipop.

ouist1Totes dues són grans professionals. La Marta és l’ull que hi ha darrere la càmera i que copsa tothom qui es posa al davant d’una manera especial, els nadons i els nens no tenen secrets per ella i la seva simpatia i amabilitat fan que es comportin com a totes ens agradaria que ho fessin a casa. També aconsegueix com ningú que els moments més importants de la nostra vida com la comunió, la boda o el nostre primer embaràs, tinguin un no sé què especial. L’Anna posa el toc creatiu per ressaltar molt més els detalls de qualsevol esdeveniment o imatge per donar-li aquella peculiaritat i originalitat que tots busquen en el que és nostre.

ouist2El temps passa molt ràpid i sense adonar-nos els nostres nadons es van fent grans, i a quina mare no li agrada recordar com era de petit el seu fill? O que guapos i divertits estaven en la seva primera comunió? O simplement voleu guardar moments que sempre tindreu en el vostre imaginari? Doncs, no us ho penseu més passeu per Ouistiti Estudi Fotogràfic.

EI!!!! I als assistents al Festival Minipop no us tragueu la polsera perquè us faran un 10% de descompte amb validesa fins al 31 d’agost. Recordeu-ho!!!!!!