Una imatge val més que mil paraules
17 abril, 2014
Els ocellets del Minipop volen a la biblioteca!
19 abril, 2014
Mostrar tot

Ens vestim a Chiquiboy!

chiqui2Arriba el bon temps i hem de canviar l’armari, provem les robes i ohhhh! els nostres petits han crescut i hem de tornar a comprar roba. Que si texans, camisetes, vestits… uffff!

Trobar un lloc on poder tenir-ho tot a un cop d’ull és difícil però no imposible. A Tarragona, al carrer Cesar August, 18 trobem la botiga Chiquiboy, on podem trobar-hi tot el necessari per vestir als nostres fills, des del primer dia de la seva vida fins als 16 anys, i tot amb marques exclusives que no trobarem a cap lloc més com Name It, Bimbolina, Tres pomes, entre d’altres. Camisetes divertides, pantalons texans o d’esport, vestits llisos i estampats, jaquetes, roba de bany amb colors molt estiuencs, en definitiva tot el que necessiteu perquè aquesta temporada vagin tots fets un pinzell.

CHIQUIBOYI a més, per les nenes, és l’única botiga de la ciutat on pots trobar la nova col·lecció de la nina Hi Patty amb vestits intercanviables. Que encara no saps de quina et parlem??? Pregunta, pregunta a la teva filla i ja veuràs com ho sap i a més li encanta. Hi ha camisetes, vestits super xulos i còmodes, de tots els colors, i pots comprar vestidets per canviar a la Hi Patty i estrenar cada dia una camiseta nova. A més, també hi trobem bosses i altres complements per anar a l’última.

Chiquiboy, forma part de la nostra Xarxa i li donem la benvinguda, a més per tots els assistents al Minipop ha preparat una oferta especial, un 10% de descompte en tota la col·lecció de primavera-estiu fins al 30 de juny.

No ho deixeu escapar que val la pena!!!!