Tres, dos, u… el Minipop ja està en marxa!

Una taula per enamorar-se a la Cuina Violeta
23 abril, 2014
De tot i més, a El Lloro
24 abril, 2014
Mostrar tot

Tres, dos, u… el Minipop ja està en marxa!

conte pdf final1 copiarTot just tornant de les vacances de Setmana Santa i encara amb xocolata als morros de les Mones de Pasqua, ahir dimarts vam enfilar el camí cap a la Bibilioteca Pública de Tarragona. Havien organitzat la Revetlla de Sant Jordi, versió familiar, i no podíem perdre’ns-ho! La fórmula prometia molt: cultura a dojo per compartir pares i fills… i avis i néts, i tiets i nebots i padrins i fillols, i cangurs i… vaja, per tota la família en el sentit més extens de la paraula. Semblava fet a mida!
Era una oportunitat d’or per anar-hi a presentar el festival per a tots els públics, petits i grans: el Minipop. I vam decidir fer-ho d’una manera inoblidable.
contebiblioVam encarregar a la Rat Cebrián, sòcia de l’aventura Entret(r)es, que ens fes un conte amb els protagonistes més aventurers del festival: els ocells de colors del Minipop. I en un tres i no res, la Rat va acceptar i es va inventar una història dolça i preciosa que ens va captivar.
Però, volíem encara fer-la més grossa. Per aconseguir-ho, vam engalipar la Daw Sangket, il·lustradora del cartell minipopero d’enguany. Totes dues van aconseguir fer les delícies de tots els que van omplir, literalment de gom a gom, la sala infantil de la biblioteca.
Tarragona té ganes de Minipop! Però que ningú es preocupi perquè poc a poc ens hi anem acostant. El compte enrere ja ha començat!!! Mentre no arriba, us deixem el conte perquè el pugueu gaudir en família tantes vegades com vulgueu. També hi ha unes vinyetes que els més menuts poden acolorir. Us el podeu descarregar en pdf clicant aquí. Esperem que us agradi tant com a nosaltres. Segur que quan ens veiem, ja us el sabreu de memòria 😉