Tarragona fa un vermut de Minipop

L’alegria de viure, pares i fills amb salut
27 abril, 2014
El Minipop escala a Climbat
28 abril, 2014
Mostrar tot

Tarragona fa un vermut de Minipop

vermutdjGran èxit de públic a la festa de presentació del festival que ha tingut lloc aquest migdia a la terrassa de l’Hotel Husa Imperial Tarraco

Els assistents han pogut ballar amb la selecció musical de dj Primy, tastar un dels tallers creatius i comprar l’entrada anticipada 

El vermut musical de presentació del festival Minipop ha omplert aquest migdia la terrassa de l’Hotel Husa Imperial Tarraco d’amants de la música i la cultura contemporània.

Un nombrós públic s’ha acostat a aquest acte públic i obert a tothom per tastar l’ambient del Minipop, gaudir en família d’un fantàstic dia de sol i relaxar-se en un espai privilegiat amb vistes al mar i al passeig on els dies 6, 7 i 8 de juny s’hi celebrarà el festival.


vermut
A més de fer el vermut, les patates i les olives, els assistents han pogut ballar al ritme del rock&roll, música dels 60 i doo wop de dj Primy i els seus petits ajudants, fer un taller de garlandes amb els ja famosos ocellets, i comprar samarretes de Tecletes i del Minipop. A més, els que han marxat amb l’abonament, que fins el 16 de maig es ven al preu súper-reduït de 5 euros, entraran en un sorteig d’un doble parell de vambes Munich, dues entrades pel rocòdrom Climbat de Reus i una samarreta del festival.

vermuttaller2

Podeu veure totes les fotos en aquest súper-àlbum del Facebook. Potser us hi trobeu!

El proper vermut de presentació del Minipop serà el dissabte 3 de maig a La Plaça de la Baixada de la Trinitat de Lleida, coincidint amb la Fira de Titelles. En aquesta ocasió, la música anirà a càrrec dels djs Lupe i Lluís Gavaldà i el vermut el servirà el bar Can Ramon. I el 10 de maig ens emportarem la música, el vermut i el taller de garlandes a Valls!