Tarragona fa un vermut de Minipop
27 abril, 2014
El Racó d’en Dani, tot el que us podeu imaginar per als més petits!
29 abril, 2014
Mostrar tot

El Minipop escala a Climbat

climbatQui no ha grimpat mai per un arbre? O s’ha enfilat dalt d’una roca? O damunt de la teulada de la caseta d’un parc infantil? Que aixequi la mà! Si voleu aprendre a caminar sobre terres verticals i veure el món des de les alçades heu d’anar al rocòdrom Climbat Slab de Reus, que ja s’ha afegit a la Xarxa Minipop per ajudar-nos a arribar ben amunt i obrir nous horitzons!

Tenen una escola d’escalada per infants i joves xulíssima. Mitjançant el joc i el treball en equip aprenen les tècniques bàsiques de l’escalada, milloren aspectes motrius com la coordinació, la lateralitat, l’equilibri i l’orientació espacial, al mateix temps que es diverteixen amb els companys, potenciant valors bàsics com el respecte i el companyerisme. Perquè a Clibmat és tan important el desenvolupament de les habilitats que adquireixen amb la pràctica i l’ensenyament de l’escalada, com el desenvolupament personal de cada nen. I al final de cada trimestre fan una sortida a escalar en roca oberta a les famílies per poder compartir amb els pares els progressos, l’esforç i les sensacions dels petits.

Darío RodríguezA més, A Climbat hi podeu celebrar un aniversari inoblidable, ple d’aventura i diversió i sorprendre als amics de l’amfitrió. Podeu ser els superherois més valents, els pirates més temibles o els participants d’una competició d’escalada! Tot això dirigit per un monitor que serà l’encarregat de fer de l’aniversari un moment únic, garantint la seguretat dels nens durant tota l’activitat.

I sí, la sala d’escalada també és per pares i mares! El centre Climbat ofereix des de cursos d’iniciació, d’escalda amb corda, escalada esportiva o búlder fins a entrenaments personalitzats, botiga de material, guies professionals, escapades i viatges d’aventura a al carta.

Si ho voleu provar i sou minipoperos esteu de sort. Ensenyant l’entrada al festival, fins el setembre teniu una oferta de dos nens al preu d’un!