El Minipop es presenta a Lleida amb una sessió dels djs Lupe i Lluís Gavaldà

El Racó d’en Dani, tot el que us podeu imaginar per als més petits!
29 abril, 2014
A Montse Timoneda Clínica Dental el més important ets tu i la teva boca
30 abril, 2014
Mostrar tot

El Minipop es presenta a Lleida amb una sessió dels djs Lupe i Lluís Gavaldà

cartellLleidaEl vermut musical, que es completarà amb un taller de garlandes, tindrà lloc a la plaça de la Baixada de la Trinitat 

Serà un tastet de la quarta edició d’aquest festival de música i cultura contemporània per tota la família que se celebrarà a Tarragona els dies 6, 7 i 8 de juny

El Minipop de Tarragona se’n va de festa a Lleida per donar a conèixer el cartell de la quarta edició d’aquest festival de música i cultura contemporània per tots els públics. L’equip del Minipop ha posat un trosset del festival en una maleta i ha començat un tour que el proper dissabte 3 de maig a les 11:30 hores arribarà a la plaça de la Baixada de la Trinitat en forma de vermut musical. Encantats de conèixer i saludar el públic de la terra ferma, els organitzadors regalaran amb molt de gust un petit avançament d’aquest festival que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. fotolluisEls encarregats de fer les presentacions a Lleida seran dues de les persones que coneixen més el festival perquè l’han somniat, l’han fet créixer, hi creuen fermament i l’estimen del dret i al revés. L’equip està format pel director musical del Minipop, Lluís Gavaldà, i la responsable de producció, Aida Bañeres (Dj Lupe). El popular músic de Constantí i la periodista lleidatana oferiran una sessió de dj 100% vinil a quatre mans a partir de les 11.30 hores a la plaça de la Baixada de la Trinitat. Ell punxarà una mica de pop i rock i ella es mourà entre northern soul, el funky i 2tone.

I mentre soni la música, el bar Can Ramon servirà el vermut a la plaça. A més de ballar, saltar, cantar i beure, els assistents podran participar en un taller familiar de garlandes dels ocellets del Minipop i emportar-se a casa un record decoratiu per tenir ben present el festival. I els que s’hagin quedat amb gana i vulguin menjar-se el festival sencer podran comprar abonaments anticipats a 5 euros durant la presentació i entrar al sorteig d’un doble parell de vambes Munich, allotjament en bungalow per a quatre persones durant el festival i una samarreta del Minipop. Els organitzadors esperen repetir l’èxit del vermut a Lleida de l’any passat, que va aplegar un nombrós públic interessat en el festival.

En finalitzar, l’expedició del festival, els ocellets i tota la família s’atiparan amb una caragolada, visitaran la Fira de Titelles i emprendran el vol cap a Valls, on hi haurà la propera presentació el dissabte 10 de maig.

A més, el mateix dissabte 3 de maig a les 5 de la tarda, un equip de mares Tecletes farà un altre taller de presentació del festival Minipop a la segona trobada de Famílies en Ruta al càmping ecològic Vinyols Camp, una autèntica festa de les famílies viatgeres i la criança en moviment.

El cartell

The Free Fall Band, Guille Milkyway dj, l’Orquestra Fireluche i Doble Pletina encapçalen enguany el cartell del Minipop, que es completa amb Línia Maginot, la sessió modernista de Carles Belda, Oslo i Satèl•lit. A més de les actuacions musicals d’artistes de prestigi i noves descobertes de l’escena pop catalana, el festival inclou activitats com els tallers creatius oferts per joves artistes, teatre o cinema i la segona edició de la Fira Minicraft. L’objectiu és que petits i grans comparteixin un espai d’oci alternatiu en un marc incomparable, amb vistes al mar Mediterrani i l’amfiteatre romà. Podeu ampliar la informació amb aquesta nota de prensa.