El Racó d’en Dani, tot el que us podeu imaginar per als més petits!

El Minipop escala a Climbat
28 abril, 2014
El Minipop es presenta a Lleida amb una sessió dels djs Lupe i Lluís Gavaldà
29 abril, 2014
Mostrar tot

El Racó d’en Dani, tot el que us podeu imaginar per als més petits!

racodanixA Tarragona tenim racons plens d’història, encantadors i secrets, però també tenim un racó on les mares poden trobar tot el que necessiten pels més petits de casa sense anar molt lluny. Estem parlant del Racó d’en Dani, un establiment on podem trobar tot el necessari per als primers anys de la seva vida. Aquest any, ens acompanya com a mecenes de la Xarxa Minipop i us el volem presentar.

El Racó d’en Dani és un indret on us trobareu com si fóssiu en un núvol, on els nadons i els més petits de casa tenen tot el que necessiten. Que busqueu un cotxet? Podeu triar entre diverses marques com Chicco, Play Jané, Casualplay o Babyjogger. Que el que voleu és la cadireta del cotxe pel vostre fill? Podeu elegir entre infinitat de models. Els bressols, i els mobles auxiliars també els podeu trobar aquí, i sempre tenen les últimes novetats.

racodani1

La roba té un lloc important dins de l’imaginari d’aquest establiment tant per nen com per nena fins als 3 anys. Vestits, complements, sabates, banyadors, tot amb colors i estampats la mar de divertits i amb els personatges més simpàtics. I si voleu alguna cosa més exclusiva, és l’únic lloc de Tarragona on podreu comprar la línia de roba i complements per petits de la marca de l’ós més famós del món, Tous.

racodani2Els detalls també hi tenen un lloc destacat en aquest racó tant cuco. De la mà de la casa Quitxalla, per exemple, tenen mussolines per als cotxets, matalassos pel cotxet que ells adapten al model del cotxet d’una sola cara o reversible, etc. I objectes tan originals com els Stroller Hood per poder portar les bosses de la compra o la bossa de mà. Hi ha tantes coses que no acabaríem mai, però si voleu saber que més ens amaguen al Racó d’en Dani podeu visitar la seva pàgina de Facebook o entrar a la seva botiga al carrer Mallorca, 3.

I com a assistents del festival del Minipop, us regalen un 10% de descompte en tots els seus productes. Val la pena, no?