A Montse Timoneda Clínica Dental el més important ets tu i la teva boca

El Minipop es presenta a Lleida amb una sessió dels djs Lupe i Lluís Gavaldà
29 abril, 2014
Minimum, per vestir de dalt a baix tota la família
1 maig, 2014
Mostrar tot

A Montse Timoneda Clínica Dental el més important ets tu i la teva boca

Timoneda1Les fades són essers màgics molt estimats pels nens de tot el món. Els contes n’hi van plens. Entre totes, n’hi ha una que és molt estimada, la fada de les dents, aquella que quan cauen les de llet s’encarrega de vetllar per elles i que a canvi deixa sota el coixí un petit regal o alguns dinerets als nostres fills mentre dormen. Així, des de ben petits aprenen l’important que és tenir cura de les seves dents.

Ara, la màgia de les fades es transporta a les mans dels dentistes, que ens ensenyen a prevenir els petits bitxets entremaliats que a vegades es posen dins les nostres dents, i que provoquen les temibles càries, el monstre a qui tant petits com grans li tenim pànic.

Així, saber que si ens posem en mans de la fada dentista, ens pot ajudar a tenir una boca sana i evitar futures malalties bucals és fantàstic. Doncs, a la Xarxa Minipop n’hem trobada una, és la Montse Timoneda Clínica Dental on practiquen el Dentist Frienly, una manera d’entendre l’odontologia diferent tant per nens com per pares.

timoneda2Aquí, hi trobareu un tracte diferent, amb una clara filosofia, tu i la teva boca sou el més important. Tenen un equip d’odontòlegs professionals que t’ajuden i parlen el mateix llenguatge que tu, amb la tecnologia més avançada i que tenen clara una cosa, no volen tenir clients, sinó pacients amics.

Entre els serveis que hi podeu trobar, estan l’Odontologia general, preventiva i infantil, ortodòncia , Pròtesis, Cirurgia i implantologia, Periodòncia, Estètica dental.

Mai la màgia de les fades havia estat tan a prop nostre!

I per fer-ho més màgic, per als assistents al Festival Minipop hi haurà un 10% de descompte en Ortodòncia fins al 30 de juny!!!!