Clínica Dental Guiu, la millor solució per tota la família

El periodista Xavier Graset ja s’ho ha apuntat a l’agenda! I vosaltres?
4 maig, 2014
Falta un mes perquè sigui divendres de festival! Uééé!
6 maig, 2014
Mostrar tot

Clínica Dental Guiu, la millor solució per tota la família

guiuPetits i grans, tenim una visita que mai podem obviar, el dentista. No, no us faci por perquè hi ha professionals que fan que no es converteixi en un “maldecap”. Estem parlant de la Clínica Dental Guiu, un nou concepte d’odontologia a Tarragona, basat en la manera de tractar i relacionar-se amb el pacient perquè obtingui el millor resultat amb la millor tècnica.
Amb més de 40 anys d’experiència de servei dental és el lloc idoni per a qualsevol tractament que necessiteu. La seva filosofia és millorar cada dia i tenir cura de cada pacient com si fos l’únic. Compten amb professionals odontòlegs experts que t’escolten i t’entenen, de reconegut prestigi en les seves especialitats, capaços de donar respostes satisfactòries des dels casos més senzills fins als més complicats, sense tècniques agressives i amb les mínimes molèsties possibles.
guiu2Una clínica que et fa sentir com a casa, com un més de la família. Cada pacient té un tracte personalitzat, proper, sincer i amb el compromís d’obtenir el millor diagnòstic que s’explica amb un llenguatge entenedor i adequat. Són conscients que cada boca és diferent i cada cas necessita ser tractat de forma particular. Per poder fer una revisió global i donar el diagnòstic correcte, la primera visita és gratuïta.

A més, a la Clínica Dental Guiu ofereixen un ampli ventall de serveis: neteja de boca, odontologia general, ortodòncia a nens i adults, endodòncia, estètica dental, blanquejament, periodòncia, cirurgia i implants, cirurgia maxil·lofacial (un dels millors professionals del país al seu servei per resoldre els casos més complicats) i sedació dental.

I, qui no és la mare o pare que cada nit lluita amb els seus petits perquè es rentin les dents? Conscients de la importància d’una bona salut bucodental des de ben petits, a la Clínica Guiu dediquen especial atenció en formar i orientar pares i fills sobre les conductes i hàbits d’higiene i manteniment oral correctes i d’aquesta manera prevenir problemes en un futur.

A més a més, se li ha de sumar la possibilitat de pàrquing gratuït a la Rambla Nova quan vas a la teva visita dental i la Targeta Clínica Guiu Tarragona amb avantatges i descomptes per tu i la teva família.

Estem segurs que a Clínica Dental Guiu et sentiràs bé!

Promoció especial per nens:

Tarifa plana per nens des de la primera dent fins als 9 anys.
Cost: 100€ o bé 15€ anuals
Si s’acolleix a l’oferta després dels 5 anys, només pot acollir-se a la forma de pagament única de 100€ (Consultar a la Clínica)

I a més a més
Neteja + blanquejament per als pares per 220 euros o només neteja per 49 euros.

Durada de la promoció: juny i juliol 2014.