Falta un mes perquè sigui divendres de festival! Uééé!

Clínica Dental Guiu, la millor solució per tota la família
6 maig, 2014
Lestonnac-L’Ensenyança obre la seva Llar d’Infants pel pròxim curs
7 maig, 2014
Mostrar tot

Falta un mes perquè sigui divendres de festival! Uééé!

Linia MaginotSom 6 de maig. Sabeu què vol dir això? Que d’aquí a un mes just a aquesta hora ja tindrem l’escenari muntat, els grups estaran fent les proves de so, nosaltres correrem amunt i avall per polir els últims detalls o potser encara folrarem valles. Nervis, emoció i festa major! Comença el compte enrera i volem aprofitar per repassar el programa dia a dia.

Avui, doncs, toca parlar del divendres 6 de juny, que enguany ja serà un dia fort i de música en directe. El primer que farem serà inaugurar la Fira Minicraft a la Rambla Nova. Després, a les 18 hores, s’obrirà el recinte del passeig de les Palmeres. Mitja horeta per prendre posició i la banda tarragonina Satèl·lit posarà les primeres notes al Minipop 2014. La música continuarà amb el grup de Vilanova Línia Maginot. I el Dj Pau de Banyoles serà la banda sonora al sopar oriental que se servirà al mateix recinte.

cineDesprés hi  haurà cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula índia “Stanley Ka Dabba”, en versió original subtitulada al català, en col·laboració del festival Nits de Cinema Oriental de Vic. El film explica la història d’un nen molt estimat a la seva escola però que és l’únic que no porta el dinar. Els seus companys compartiran el seu menjar amb ell fins que un professor descobreix la veritat. La pel·lícula va ser rodada durant 6 mesos en una escola e Mumbai amb un pressupost molt baix i amb la col·laboració de 170 nens. Una història honesta i càlida, perfecte per compartir en familia.

Podeu consultar toooot el programa clicant aquí.