Escola Bressol YoNi, un món d’aprenentatge a través de la creació i la innovació
9 maig, 2014
S. Morris produccions, filmant els petits detalls de la vida
10 maig, 2014
Mostrar tot

Les dues cares de Carles Belda

carlesbelda1Moderns i aborígens, sortiu de la caverna i prepareu-vos per descobrir les dues cares de Carles Belda. Aquest diumenge 11 de maig (20h) el tenim al Cafè Metropol amb el seu acordió diatònic i el 8 de juny serà al Minipop amb una selecció de vinils de pop iè-iè fet aquí. Serà un vermut espectacular!

Conegut popularment com “El Belda” en el terreny artístic, és dinamitador sociocultural, faceta des de la qual promou des de fa anys els Aplecs Modernistes que se celebren regularment per tota la geografia catalana. 

Nascut a Sabadell però resident al País Basc, ha estat acordionista diatònic i frontman del Conjunt Badabadoc i és àvid col·leccionista de discs de tot allò iè-iè, garatgero i, en definitiva, xixanter cuit a casa nostra, que ell mateix s’ha encarregat d’encabir sota el concepte de Modernisme Aborígen.

Ens durà carretades de sons moderns que s’adscriuen a aquesta etiqueta i probablement alguna cosa més. El que és segur és que ens farà bellugar com berros amb aquest repertori tant nostrat.

Per aquest diumenge, encara sou a temps de provar sort i aconseguir una de les entrades que sorteja el portal d’oci Surtdecasa.cat.