Viva Quiropràctica, cuidant a tota la família

El Minipop sonarà així!
11 maig, 2014
Oslo ens regala la primera cançó de “La gent no es mescla”
12 maig, 2014
Mostrar tot

Viva Quiropràctica, cuidant a tota la família

quiro1Tots som conscients que ens hem de cuidar tant els més petits i com els grans, i a la Xarxa Minipop, també ho tenim present, per això us volem presentar un mecenes que té aquest concepte com a filosofia, Viva Quiropràctica a Tarragona, i que es dedica a prevenir i ajudar a cuidar i millorar els problemes que estan lligats a la columna vertebral.

A vegades tenim la idea equivocada que els problemes d’espatlla són coses de gent gran, però res més lluny de la realitat i cada vegada més pares i fills van junts al quiropràctic. Encara que sembli mentida, els problemes de columna vertebral observats en adults comencen a una edat molt primerenca, i fins i tot en el moment del part. Mètodes com l’anomenat “part natural” poden provocar estrès en la columna del nadó i en el seu sistema nerviós, el qual s’ està desenvolupant. Aquest fet pot provocar molts problemes durant la infància que poden afectar el futur adult, i a Viva Quiropràctica ho saben molt bé, per aquest motiu tenen especialistes que es cuiden dels més petits de la casa al costat dels seus pares.

quiro2Com ens beneficia la Quiropràctica a tots? Doncs ajustant la columna de forma suau i segura (els quiropràctics reben formació superior) i adaptant la tècnica a cada persona i cas particular (la força utilitzada en nens és molt més lleu que amb adults) per ajudar a garantir que les complexes vies de comunicació entre el cervell i la resta del cos estiguin lliures d’interferències. Utilitzar la quiropràctica per a guarir la salut ofereix uns fonaments sòlids per al benestar a qualsevol edat.

I perquè ho poguéssiu conèixer de primera mà, Viva Quiropràctica ofereix pels assistents al Festival Minipop, una oferta per revisar-vos la columna de 20 euros per adult i 10 euros per nens fins a 12 anys, del 9 al 20 de juny. Què us sembla? A més podeu entrar al seu web www.vivaquiro.es o bé trucar al telèfon 977 224398 i informar-vos-en.