Veure una pel·li a la fresca mentre sopeu sushi? Sí, al Minipop!

La banda Satèl·lit girarà divendres al voltant del Minipop
18 maig, 2014
A Mercamoda ens posem la màscara!
20 maig, 2014
Mostrar tot

Veure una pel·li a la fresca mentre sopeu sushi? Sí, al Minipop!

Heu gaudit mai d’una sessió de cinema a la fresca mentre compartiu un menjar deliciós? Doncs, si no ho heu fet mai, al Minipop d’enguany us donem l’oportunitat. El passeig de les Palmeres s’omplirà divendres a la nit, jornada inaugural, de bon cinema per gaudir en família mentre us cruspiu un àpat ben especial! Serà una de les novetats de la IV edició del festival que, com ja sabeu, aposta perquè petits i grans comparteixin oci i cultura contemporània.

Si us sembla, us expliquem com anirà tot. Haurem posat fil a l’agulla al festival per a tots els públics i edats a quarts de set de la tarda. Primer, amb els Línia Maginot, que, liderats per Guillem Albà, vindran des de Vilanova i la Geltrú per presentar el seu disc de debut descarat i lluminós. Després, els Satèl·lit, que posaran dalt l’escenari el seu pop d’autor detallista i emotiu. De 9 a 10 del vespre, mentre el DJ Pau de Banyoles els agafarà el relleu. I ho farà com millor sap: suant, amb algun problema tècnic amb les seves agulles, algun disco ratllat però, sobretot, sobretot, donant les gràcies als assistents!

Mentre escoltem la música, podrem degustar, amb aquella fresqueta que passa pel passeig de les Palmeres a aquella hora, un magnífic sopar japonès a càrrec del restaurant Sapporo. Fins aquí, pla perfecte, oi? Doncs, continua.

Llavors serà el torn d’apalancar-nos una mica i disposar-nos a gaudir d’una bona sessió de cinema oriental. La pel·lícula es diu Stanley Ka Dabba i arriba gràcies a una col·laboració amb el festival Nits de Cinema Oriental de Vic. La cinta arriba de la Índia, però no patiu que es projectarà en VO subtitulada en català. Stanley Ka Dabba explica la història d’un nen, divertit, creatiu i amb molt sentit de l’humor a qui a la seva escola s’estimen molt. Té un petit problema, però. És l’únic que no porta el “dabba”, altrament conegut com a túper, amb el dinar. Els seus companys compartiran amb ell el menjar, fins que un professor descobreix la veritat. Una història honesta i càlida, perfecta per compartir amb els espectadors més petits.

La pel·li va ser rodada durant 6 mesos en una escola de Mumbai, amb un pressupost molt baix i amb la col·laboració de 170 nens. Si voleu ampliar una mica més la informació, no dubteu a visitar la seva pàgina oficial.

Ah, i per acabar de crear un ambient de cinema total, els amics de La Pipel experts en entreteniment, festa i disbauxa, portaran una màquina de crispetes!

És o no és un pla perfecte per a una nit de primavera?