A Mercamoda ens posem la màscara!

Veure una pel·li a la fresca mentre sopeu sushi? Sí, al Minipop!
19 maig, 2014
Quedem per fer unes fotos?
21 maig, 2014
Mostrar tot

A Mercamoda ens posem la màscara!

merca1Des de ben petits posar-nos peces de la mama o del papa a sobre sempre ens ha agradat. La perdició per als més petits són les sabates amb taló, o els vestits que tenim sempre guardats per alguna ocasió especial que algun moment o altre han acabat rossegant pel terra de casa. I és que disfressar-se no és tan sols cosa del Carnaval, qualsevol excusa és bona, fins i tot al Festival Minipop. I com que a la Xarxa ho sabem i ens agrada, us volem presentar un dels nostres mecenes repetidor i tot un expert en disfresses, complements, maquillatge, dansa, etc., Mercamoda a Tarragona.

merca3Amb més de 20 anys d’experiència a la ciutat, té una gran trajectòria en el vestit dins del món de l’espectacle, de l’art i sobretot del bon humor, perquè hi podem trobar des de la disfressa més divertida a la més extravagant amb els complements que ens facin falta, maquillatge especialitzat, teles de tots els colors, estampats i teixits, peces de merceria i vestits per qualsevol ball. En definitiva que el que no trobem a Mercamoda, no ho trobarem a cap lloc.

Però a més, compten amb un grup de professionals increïble format per venedors, patronistes, modistes, estilistes, etc. que podem fer-vos els vestits que necessiteu per a grups, com les comparses, grups d’amics per alguna celebració especial com despedides de solter, associacions, col•legis o escola de dansa. Quan entres a Mercamoda qualsevol cosa que t’imaginis la pots trobar i si no la faran realitat perquè no tenen límits pel que fa al món de la disfressa.

I ara, han anat un pas més enllà i han obert la seva tenda on line, www.mercadisfraces.es, on podem triar i comprar la disfressa que més ens agradi des de qualsevol lloc del món. Que us sembla, ens posem la màscara?

Per celebrar-ho, als assistents al Festival que ensenyin la polsera els hi regalen un 10% de descompte en disfresses i complements. Animeu-vos!!