A Mercamoda ens posem la màscara!
20 maig, 2014
Iris, una botiga plena de sorpreses!
22 maig, 2014
Mostrar tot

Quedem per fer unes fotos?

jonHi ha moments, vivències que val la pena immortalitzar, perquè el pas del temps no et deixi oblidar ni un record, ni un detall, res d’aquells instants de felicitat que moltes vegades només passen una vegada. Per això, donem la benvinguda a un nou mecenes a la nostra Xarxa, Jon TC Photo, que a través de la seva càmera sempre perpetua d’una manera divertida i diferent els dies més feliços i a les persones més importants de la teva vida.

El somriure del teu nadó, la juguesca dels germans, la preparació per dir el sí vull, una trobada d’amics, les mirades còmplices d’una parella, la foto de família que mai tens ocasió de fer, etc. doncs el Jon i la seva càmera ho capten de la manera més divertida i més xula que et puguis imaginar.

jon2A més, t’ofereix reportatges fotogràfics i amb vídeo per recollir els instants més meravellosos i alegres de les ocasions més especials com bodes, comunions, festes d’aniversaris, concerts, etc. Però també es posa seriós, si cal, per actes corporatius que organitzis a la teva empresa on demostra una vegada més la seva professionalitat.

També disposa d’un estudi fotogràfic per si vols fer-te una sessió fotogràfica ben xula i gens, gens avorrida. No et preocupis perquè saben treure l’estrella que portes dins! Només cal que hi pegueu una ullada a www.jontcphoto.com o a la seva plana facebook, www.facebook.com/jontcphoto per veure del que és capaç.

I per acabar, tots els que vingueu al Festival Minipop a passar-vos-ho bé, amb la vostra polsera podreu gaudir d’un 10% de descompte.