Iris, una botiga plena de sorpreses!
22 maig, 2014
Per llepar-se els dits!
23 maig, 2014
Mostrar tot

De compres al festival Minipop

interior1interior2Música, art, teatre, cinema, vermut i les millors botigues del món mundial! Sí, sí, dins del recinte del passeig de les Palmeres del festival Minipop, entre concerts i tallers, també podeu aprofitar per anar de compres. Us ho posem molt fàcil. En un sol espai hi trobareu cosetes alternatives, diferents i molt minipoperes per petits i no tan petits, un aparador de sis taulells plens de sorpreses irresistibles!

interiorbatabatLa Marta ens portarà a domicili un miniBatabat; és a dir, una petita mostra d’algunes de les cucades que té a la seva botiga de Reus (carrer Galanes, 8). Les Tecletes estem enamorades de la robeta i els complements fets a mà de la marca de casa. Utilitzant el ganxet i la costura, Latunki crea peces moníssimes i úniques. I el millor de tot és que us en pot fer de personalitzades i súper-xules per encàrrec. Samarretes, pitets, faldilles amb elefants, peixets, cors, el nom del nen, l’edat o una paraula. Tot el que pugueu imaginar! També ven roba de Productes de la Terra, Nanoniano, Fete tèxtil o Samaterra, sabates Dippner, complements com la copa menstrual i contes preciosos. Dins la botiga hi ha un món ple de color i encant, estanteries plenes de cosetes fetes a mà per diferents artistes i una secció de música per grans i petits.

interiorto2bebeLa Vanessa vindrà amb la roba de 0 a 5 anys i la puericultura innovadora de To2Bebe & Kids, perquè la seva botiga de la Rambla Vella de Tarragona ja ens ha demostrat hi ha vida més enllà del blau i el rosa. Com cada any, al Minipop ens oferirà roba a preus de liquidació i gadgets. To2bebe combina els productes més comercials amb d’altres més alternatius com els portanadons ergonòmics Ergobaby o Manduca, els fulards Tricotslen, roba de cotó orgànic, cotxets i cadires de passeig Kiwisach o Skip Hop, pitets Elodie details i Paul Frank, banyeres plegables, bolsos trona o llits de disseny. La marca més popera, sens dubte, és Bugaboo! Tot plegat també ho podeu comprar còmodament per internet a http://www.to2bebe.com.

botigaLaGaletteLa Maria de la La Galette exposarà els seus productes més pensats per la canalla, manualitats, jocs d’abans, carmanyoles i complements retro que robaran un somriure a grans i petits. També tindrà a la venda les samarretes i tattoos del bestiari de la Renata Srpcanska que tant van agradar l’any passat.  I és que La Galette és la millor selecció de regals del món. Va néixer a Tarragona l’any 2008 amb la motivació d’oferir productes de disseny, de qualitat, originals i diferents que importen de tot el món, especialment d’Amèrica i Anglaterra. Si després del Minipop en voleu més us esperen al carrer Merceria 4 de Tarragona o a la seva botiga online http://www.lagaletteonline.com. Passeu i feu un cop d’ull!

interiorNanL’Ana, una de les mares del Nan Casteller, tornarà amb aquest joc de peces de fusta natural per construir castells. Grans i petits tindreu l’oportunitat de recrear models reals i conèixer una mica millor aquesta tradició. A més de divertir-vos construint, apilant i encaixant, podreu personalitzar un casteller amb el color de la vostra colla preferida i emportar-vos-el a casa de record! No cal que porteu valor i seny, però necessitarem equilibri, destresa i una mica de paciència per aixecar les construccions més esbojarrades i fer llenya sense prendre mal. http://elnan.cat/

interiorbastida2I ens hem deixat pel final les dues novetatsinteriorbastida d’enguany. La Montse de la sabateria Bastida Peuets, que és mecenes del festival, vindrà carregada de calçat infantil i juvenil. Tindrà avarques de la casa Ria i Boston, acompanyades d’unes sandàlies Inter-bios i les fantàstiques esportives de tendència New Balance. Després del festival Minipop també us podeu emprovar i comprar totes aquestes sabates i moltes més al carrer Sant Agustí, 7 de Tarragona. Uns assessors excepcionals i molt simpàtics us ajudaran a decidir-vos entre tanta varietat i qualitat!

interior Pipipop_Minipop okI la sisena corda d’aquesta súper-guitarra és un invent que us farà caure de cul. La Caroline ens portarà el Pipipop, una peça interior íntima amb un dispositiu de silicona repel·lent al líquid i adaptat a un tanga que permet a les dones fer pipí dretes, sense la necessitat de seure o col·locar-se en postures incòmodes. Resumint: un tanga especial per poder fer pipí com els homes! Sí, sí, ho heu llegit bé! No és alucinant i molt pràctic? No ens direu que no ho havíeu pensat mai?

Ah! I també hi haurà Pekefriendly, un segell de qualitat que identifica tant establiments com activitats per fer en família i que ens presentarà la seva línia de joguines solidàries.

I, és clar, no fallaran a la cita els estands de Minipop i Tecletes amb les samarretes de l’associació de mares i del festival i el marxandatge dels grups d’aquesta quarta edició.