Iris, una botiga plena de sorpreses!

Quedem per fer unes fotos?
21 maig, 2014
De compres al festival Minipop
22 maig, 2014
Mostrar tot

Iris, una botiga plena de sorpreses!

iris1Tarragona és una ciutat on pots trobar de tot, des d’una meravella arquitectònica fins a curiosos establiments que sorprenen. I com que a la Xarxa, això de sorprendre-us ens encanta us volem presentar a un mecenes que segur que a partir d’ara tindreu en compte si voleu vestir-vos amb un estil propi o trobar un regal original i encantador que amaga una història particular. Estem parlant d’Iris, botiga de moda i complements per dona, home i regals amb història a la Part Alta.

Entrar a Iris és una experiència diferent de la d’altres botigues que conegueu. Respira història i bohèmia per tots costats. La seva roba és divertida, estilosa, i amb un toc vintage que surt dels estàndards als quals estem habituats. Hi podem trobar barrets picardiosos, fulars de mil i un colors, pantalons i vestits estampats, amples, curts, amb detalls com blondes, brodats o puntes, amb robes fresques ideals per l’estiu que ja tenim a sobre. I perquè no per acudir al Festival Minipop? iris3També hi trobem complements que no tenen res a veure amb els que estem acostumats, les típiques bosses de mà o cinturons a Iris es transformen en objectes de luxe i glamurosos amb personalitat i molt de color, que ens fan tornar als temps d’un passat llunyà, com si fos un homenatge a èpoques tan divertides com els anys 20 o 30. Així, els cabassos són de colors, les bosses de mà, senzilles, amb pedreria, de colors, els penjolls amb pedres divines, els cinturons xulíssims , …

iris2Però si hi ha alguna cosa que ens agrada més que la roba són els regals, i si ens endinsem una mica en aquest establiment, trobem petits tresors amb una història al darrere. Nines de ceràmica, tassetes peculiars, figures originals, quadres, etc. detalls que sorprendran.

Per si us hem fet dentetes i voleu conèixer-lo de més a prop, només cal que passeu pel carrer La Nau, 3 o visiteu la seva plana de facebook www.facebook.com/iris.tarraco . I recordeu que per als assistents al Festival hi ha un 15% de descompte fins al 31 de juny amb la polsera minipopera!