De compres al festival Minipop
22 maig, 2014
El Pau de Banyoles torna a punxar!
23 maig, 2014
Mostrar tot

Per llepar-se els dits!

manolo2A Tarragona tenim la gran sort de tenir una gastronomia única on els productes de mar i de muntanya van de la mà i satisfan fins i tot els paladars més exigents. Passejar per barris com els del Serrallo, vora mar, veient com arriben les barques i sentir la flaire que surt dels fogons dels seus restaurants és una delícia. I a la Xarxa ens encanta, per això si us allargueu fins aquest barri mariner us volem suggerir uns dels millors restaurants locals, el Restaurant Casa Manolo.

manolo1Aquest petit i acollidor restaurant està al cor del Serrallo des de fa quasi vint anys, la seva cuina marinera és coneguda a tota la ciutat per la seva qualitat i el carinyo en què cuinen cada un dels seus plats.

Els amants del bon menjar no poden deixar d’anar-hi i provar els seus arrossos, com l’arròs caldós de bogavant o l’arròs melós amb sipions, els seus fideus a la cassola amb marisc o bogavant i el peix, com el romescu de bogavant amb patates, rap en medallons amb escamarlans o el lluç amb vinagre i bitxo. Ummmmm, que bo!

manolocarta2manolocarta1A més,  a la carta hi tenen una gran varietat d’entrants, primers plats, segons i postres per tots els gustos. També tenen menú del dia, amb entrants i arròs negre i per la nit podeu gaudir del Menú Especial de Nit Pica-Pica, on el marisc és el protagonista i que podreu gaudir tant a la seva terrassa vora mar com al seu menjador interior. Ah, i no podem oblidar el servei que és de primera qualitat i sempre us atendran amb els millors dels seus somriures. Us hi llepareu els dits, paraula de Xarxa!!!

Els trobareu al C/Gravina, 61-63  El Serrallo, telf. 977 223484 o podeu visitar el seu web www.restaurantmanolo.net o enviar un correu a info@restaurantmanolo.net