L’Orchestra Fireluche i els seus joguets encetaran al tarda de dissabte del Minipop

Raffa Gelati, una geladeria super minipopera!
24 maig, 2014
Contes a domicili que no es paguen amb diners
25 maig, 2014
Mostrar tot

L’Orchestra Fireluche i els seus joguets encetaran al tarda de dissabte del Minipop

Orquestra FirelucheL’Orchestra Fireluche és un peculiar i inquiet grup de música instrumental de la Cellera de Ter que des del 2002 treballa amb instruments de joguina, reciclats, curiosos, inversemblants, clàssics i propis de cultures d’arreu del món. El seus directes son viatges musicals diferents, plens d’aventura i farcits d’emoció.

Aquesta tarda actuen molt a prop de casa seva, al festival ESPAIdART del Centre Gironès. I 7 de juny baixaran cap a Tarragona acompanyats dels seus pianets, guitarretes, orgues Casio, pots, timbals, violins, flautes i altres andròmines. Ells encetaran el segon dia de Minipop tot presentant el disc “Tants caps, tants joguets”, ple de glops de mar, tardes de diumenge i pirates d’habitació. No us els podeu perdre.

Us convidem a escoltar aquest fragment de la cançó “Pirates d’habitació”. És un trosset de la presentació del nou disc de l’Orchestra Fireluche al festival Strenes, al Teatre Municipal de Girona, amb les veus de Joan Enric Barceló d’Els Amics de les Arts i Agnès Fusté d’Aquitamxé.